'İşin sonu genel affa gidiyor!'

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, TBMM açıldıktan sonra "genel af" konusunun tartışılacağını belirterek, "işin sonunun, terör, KCK ve Ergenekon sanıklarının genel afla serbest bırakılacağını, buna da ’Milli Barış’ denileceğini" öne sürdü.

Özakçıkgöz, yaptığı yazılı açıklamada, TBMM’nin açılışından sonra genel affın tartışılacağını ve 5 aya kadar kanunlaşmasının istendiğini ileri sürerek,
bu konunun 5-6 yıldır gündemde olduğunu ve toplumun buna hazırlandığını savundu.

"Toplum genel affa yavaş yavaş, bilinç altından alıştırıldı" ifadesini kullanan Özaçıkgöz, genel affa doğru gidildiğini ve "terör, KCK ve Ergenekon" soruşturması sanıklarının da bu aftan yararlanacağını öne sürdü.

Özaçıkgöz, "KCK sanıkları ve teröre bulaşmış sanıkların yanında Ergenekon sanıklarının da yararlanacağından bu genel affın adına da ’Milli Barış’ veya ’Helalleşme’ denecek" değerlendirmesinde bulundu.

KaynaK

genel af mı geliyor?

bu ysk meselesi ve seçilmiş tutuklular,yemin etmeyenler, restleşmeler tehditler...böyle olacağı bilinmiyor muydu? Amaç terörist öcalan dahil kck ve ergenekon tutuklu ve sanıklarını bi potada değerlendirilip genel afla salıverme hazırlığı mı?milleti buna mı hazırlıyorlar? Ne diycez? "Olm boşver kck lıları,pkk lıları.salınırlarsa salınsınlar.engin alan yada haberal da serbest kalacak.napalım buna şükür"dememiz mi bekleniyor.bir nevi esir değiştokuşu mu istenen,beklenen? "Helalleşme" denen bu mu yoksa?

Bence bu konu değil arkadaşın kendi görüşü galiba.

şimdi efendim buna kaynak nasıl vereyim.böyldir demiyorum.haber olarak da sunmuyorum.tartışmaya açıp görüş almak istiyorum.böyle olabileceğini düşünüyorum.başka böyle düşünen de var mı diyorum

şimdi efendim buna kaynak nasıl vereyim.böyldir demiyorum.haber olarak da sunmuyorum.tartışmaya açıp görüş almak istiyorum.böyle olabileceğini düşünüyorum.başka böyle düşünen de var mı diyorum

O zaman anket açsaydın :001_rolleyes:

şeytan diyor blade gibi takılacaksın ergenekoncusunuda pkk lısınıda kürtleri kullanıpta polise taş atanlarıda yavaş yavaş temizleyceksin alacam silahı tak tak öldürecen bir gece :S kafama tak ediyor ha ): bu ne be hergün bu gereksiz adamların isimlerini duymaktan sıkıldım ülke kurtulur

Konular birleştirildi...

Geri