İş Kazası.

RomeoMAD

JusT B€
Reaction score
0
'İş kazası, olur böyle şeyler

i27793_erbilb.jpg

Medyatava'ya yaptığı açıklamada bugüne kadar binlerce canlı yayın yaptığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, arada böyle talihsizlikler yaşadığını ve çok üzgün olduğunu belirtti. Şu an Antalya'da bir organizasyon için bulunan Erbil şunları söyledi:

"Program öncesinde eleman içine tayt giyecekti, ben de pantolonunu indirdiğimde taytla kalacaktı. Ancak canlı yayın heyecanından olsa gerek tayt giymeyi unutmuş. Böyle bir olay yaşadığım için çok üzgünüm. Tam bir iş kazası, herhangi bir art niyet aranmamalı...

Nasıl bir mankenin başına podyumda göğsü açılıp iş kazası geliyorsa, benim de yaşadığım böyle bir iş kazası oldu. Çok üzgünüm, Türk halkından özür diliyorum".

Kaza kurbanı ne dedi?

Mehmet Ali Erbil'in canlı yayınlanan programında şaka yaptığı Hilmi Türe, ''Herkes kendini benim yerime koysun. O durumda kim ne hissederse ben de onu hissettim'' dedi.

''Şakazede'' Türe, dün akşam canlı yayında yaşanan olayla ilgili üzgün olduğunu belirterek, herhangi bir yorumda bulunmak istemediğini kaydetti.

Türe, ''şakadan sonra neler hissettiniz?'' sorusuna ise ''Herkes kendini benim yerime koysun. O durumda kem ne hissederse ben de onu hissettim'' dedi.

:Dtam bir bombaydı yaaa

Elinde wideosu olan yok mu ya bende izlemedim ekleyin hep beraber izleyelim...

maliden zaten gıcık kapıyorum bu tür olaylar tuzu biberi oluyo. Allah akıl fikir versin :mad:

sınırı çok aştı ama....

evet isin pohunu cikartmisti..iyi oldu guner umit'te bi aralar boyleydi ama silindi..Turk milleti boyle seyleri kaldirmaz!!

O hilmi'ye inanin hicc acimiyorumm..Zaten maymunluk icin ordaydilar..

Rezaletin daniskası zaten kovmuşlar m.aliyi iyi olmush

Geri