İş ilanlarının anlatmak istedikleri....

pcserial

New member
Reaction score
0
*.prezentabl -> pazarlamacı yapcas biz seni.

*.takım calismasina yatkın -> bir nevi office boy olacaksin

*.sektöründe lider olan bir firmada... -> vallaa gülüm adımızı söylesem bilmezsin şimdi, işte gebze taraflarında ufak bi binamız var, kendi yağımızla kavruluyoz...

*.yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek... -> her akşam mesaiye kalacaksın, imanını gevretecez...

*.seyahat engeli bulunmayan -> evliler çoluk çocuk sahibi olanlar gelmesin.

*.-üniversite mezunu,yabancı dil bilen bayan eleman(patron tahsilli hatun yalamak istiyor)

*.telekomunikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız için elektronik mühendisleri aranmaktadır -> uydu anteni satıyoruz anlayan birileri olsun dedik bari..

*.tıbbi mümmessiller aranıyor -> kapı kapı dolaşıp ilaç satacaksın, eşentiyon dağıtıp, yalakalık yapacaksın

*-milliyetin iş ilanları ekinde duyurusu olan bir işe başvuruda bulunacaklardan istenen iki ilginç özellik;( yorum yapmak istemiyorum!)
-çalışmak için yaşayan,
-aynı anda birkaç işi birden yapabilecek!?

*.sürücü ehliyeti olan bilgisayar programcısı aranıyor -> müşterilere gidip bozuk yazıcılarını tamir edeceksin.

*."fizigi duzgun olan, 25 yasini gecmemis pirezentibil bayan eleman araniyor."
meali: zamaninda sekreter filminden cok etkilendik, sana da uyarsa takiliriz. kabul edersen sevisiriz bile. (ayrica pirezentibil midir nedir, ne demek bilmiyoruz. adettendir diye yazdik.)

*.sektöründe saygın bir firmaya...bla bla bla...aranıyor
(yenildik ama ezilmedik, daha iflas bile etmedik hem)

*.manager assistant (yönetici asistanı) -> bildiğimiz sekreter işte...

*.yetiştirilmek üzre.. -> sabah akşam koşturup ananı belliycez hiç meraklanma sen

*.yatılı bayan - güzelim akşam sen de yanlız kalmazsın ben de!

*.duzgun fizikli, sekreter aranıyor-- kendime yeni, guzel, hoş bi eş arıyorum, arada sırada telefon filan da baglarsa bal kaymak..

*.uzay merkezimizde çalışmak üzere tecrübeli manifaturacılar aranıyor
(paramız bol, ilan verip taşak geçiyoruz)

*.sirketimizin cay demleme departmanina prezentabl, 20-25 yaslari arasinda, ingilizce ve almanca bilen, cayciligi bir kariyer olarak benimsemis, "cay demlemek benim hayatimdir diyebilen" nitelikli sarisin bayan cay demleme asistani ariyoruz..
meali: allah bi gun belamizi verecek ama du bakalim..

hahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahahhahahhahhahhahahah koptum

Manyak bişi bu ya nerden buldun süper ya kopardın benide burada gül gül bi tuhaf oldumj doğru hepsi :)

zuhahaha hepsi dogru wallah billah

bakşimdiden helallik istiyorum.... bilgisayarıma kopyaladım.... eşe dosta e-mail olark yollıycam...

bak arkadaş bende bunları kopyaladım bazı dostlara göndermek için kızma olurmu hepsi gerçekten çok güzel

Geri