İşçi Partisinde çıkan PKK belgesi: Tatlıses bize 1,5 milyon dolar bağışladı !

eiffel

Forumun Kulesi
Altın Üye
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
İşçi Partisinde çıkan PKK belgesi : Tatlıses bize 1,5 milyon dolar bağışladı..

Ergenekon üyelerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen belge ve dokümanlarda birbirinden ilginç bilgiler yer alıyor.

Ergenekon üyelerine yönelik operasyonlarda ele geçirilen belge ve dokümanlarda birbirinden ilginç bilgiler yer alıyor. İşçi Partisi binasında bulunan dokümanlar arasında terör örgütü PKK nın siyasi kanadı olarak faaliyet gösteren ERNK ya ait bir raporda örgüte yardım eden sanatçıların isimleri ve yapılan yardımın miktarları kayda alınmış. Belgede, İbrahim Tatlıses in 1997 ye kadar ERNK ya 1,5 milyon dolar para yardımında bulunduğu ve yaralı teröristleri tedavi ettirdiği aktarılıyor.

İddianamede terör örgütünün sanatçı camiası ile olan ilişkileri Arenadaki Sanat ve Gladio Sanatçılar başlıklı raporlarda yer alıyor. Belgelerde bazı sanatçıların terör örgütü PKK ya yardım ettiğini gösteren dokümanlar ortaya çıktı. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek in irtibatlı olduğu tespit edilen terör örgütü PKK nın siyasi kanadı ERNK nın hazırladığı bir rapor yine İşçi Partisi binasında yapılan aramalarda ele geçirildi. Rapora göre Paris te hayatını kaybeden sanatçı Ahmet Kaya, ERNK ya 500 bin Alman Markı yardımda bulundu. İbrahim Tatlıses in ise hem bağış hem de fiili yardımlarda bulunduğu belirtiliyor. Raporda şöyle deniliyor: Bilinen isimlerden Ahmet Kaya ve İbrahim Tatlıses gibi sanatçılara halk içerisinde büyük sempati duyulmaktadır. Ahmet Kaya ile ilişkilerimiz çok iyi olmasına karşın bu şahıs kapitalizmin güdümünde olması nedeni ile sadece partimize bağış niteliğinde konserler vermiş, süreç içerisinde 1992-1993-1994 yıllarındaki toplam yardım miktarı 500 bin markı bulmuştur. Oysa ki İbrahim Tatlıses kuru sözcüklerden ibaret olmayıp, icraatları, gerek yaptığı bağışlar ile gerekse de fiili birtakım yardımlarıyla oldukça göz dolduruyor.

İddianamede yer alan çarpıcı cümleler bununla da sınırlı değil. ERNK raporunda Tatlıses için, Ayrıca bu şahsın deşifre olma korkusunu üzerinden atması için kendisini faşist Türk Ordusu na göz yumdurucu nitelikte parasal rüşvet vermesine de partimiz tarafından izin verilmiştir. Çünkü bu şahıs süreç içerisinde olduğu gibi bizim için uzun vadede de çok faydalı olacaktır. Hayatî endişesi nedeniyle mafyanın ve bazı grupların çatısı altına girdiğini bize ileten bu şahıs Kürdistandan gönderilen yaralı arkadaşlarımızı da himayesi altına alıp tedavi edilmelerini sağlamaktan kaçınmamıştır. Parasal destek olarak da kendisinden 1 milyon 500 bin dolar bağış alınmıştır. Bu meblağ Tatlıses in 1997 ye kadar partimize yaptığı sadece parasal destektir ifadeleri kullanılıyor. Adı Sauna çetesi operasyonuna da karışan İbrahim Tatlıses in ismi 2.455 sayfalık iddianamede birçok kez geçiyor. Susurluk hükümlüsü Sami Hoştan ve çete lideri Sedat Şahin le de telefon konuşmaları bulunduğu tespit edilen Tatlıses in Veli Paşa yla samimi olduğu hususu dikkat çekiyor. 25 Mayıs 2004 tarihinde Sedat Şahin ile yaptığı konuşmada ise şu diyaloglar geçiyor:

S. Şahin: Merhaba İbrahim, sana bişey soracam kafama takılıyor da sormadan edemeyecem, sen g.. müsün?

İ. Tatlıses: Kaç sefer aradım Sami (Hoştan) abiynen birlikte randevu aldık. Bir türlü şey yapamadık.

S. Şahin: Duydun işte şimdi, demek ki duymak zorunda bıraktın beni. Düşünürsen bulursun. Başka birşey demiyorum sana.

İ. Tatlıses: Ben aradım, kaç kere aradım.

Kaynak : ZAMAN

EDİT : Güngören de bombalar patladığında , Dağlıca baskını olduğunda da vur patlasın çal oynasına devam etmişti bu herif programında...Ama maalesef millet olarak balık hafızalıyız , çabuk unuturuz...Yarın öbür gün yine programını ratinglerde liste başı yapar,konserlerini mahşer kalabalığına çeviririz...

işçi partısının yonetımınınde ne halt oldugunu ıbrahım tatlıses denen haysiyetsiz onursuz kopegınde ne halt oldugu bellı!
kımsenın ortaya bı belge koymasına gerek yok!
yasadıkları hayat,soylemlerı,davranısları dagdakı soysuzlardan hıc farklarının olmadıgının en acık belgesı zaten!
Allah bu adamları yurdumuzdan tez silsin ınsallah!
ülke refahı ıcın ınsanlar surunurken bunlarda hem paramızı yıyıp hemde kuyumuzu kazıyorlar!varmı ole dava!

bu olaylardan işçi partisi sempatizanlarıda bır ders cıkartırlar umarım!
aslında bu haber bı cok olayında sebebını ve sonucu cıkarmakta..neden devletın 1 mayıs'a ızın vermedıgı ortada!
arkada masum ıscı halkımız on tarafta o masumların arasından sivrilmiş gerızekalı bölücü orgut uyelerı..zaten bellı ınsan ıscı bayramına elını yuzunu kapatarak gıdermı ne oldukları bellı..

konu cok fazla dagılmasın..herkes herseyı bılıyor!en azından TÜRK halkı salak degıl kımsede bu vatanın evlatlarını boyle gormesın!hepsının kanı akacak!

şerefsiz bunlar yhaa .....

İkiside aynı bok biri türkiye işçi partisi diğeri kürdistan işçi partisi...

Para olayı tatlıses o parayı 3 dönem verdi 90-94 arası iki defa verdi
2002 de 1 defa verdi

verilen rakamlar çok küçük onlar sadece resmi evraklarda olanlar

bir tek o değil M.kırmızıgül..emrah...aziz yıldırım..bucak aşiretinden vahap bucak...ensarioğulları (diyarbakır)

m.ali erbil..bi dönem bunlar benim bildiklerim ve daha bilmediğimiz onca insan varki türkiyeden bunlar sayılı ve ünlü insanlar,bu işin içinde askeri de varrrr siyasetçisi de varrr popçusuda varrr topçusuda varrr
gaztecisi varr işadami varr

kimler yok ki

bir tek o değil M.kırmızıgül..emrah...aziz yıldırım..bucak aşiretinden vahap bucak...ensarioğulları (diyarbakır)

m.ali erbil..bi dönem bunlar benim bildiklerim ve daha bilmediğimiz onca insan varki türkiyeden bunlar sayılı ve ünlü insanlar,bu işin içinde askeri de varrrr siyasetçisi de varrr popçusuda varrr topçusuda varrr

kimler yok ki

ÇeLik,YıLmaz Erdoğan.....

SickDreTh işçi partısının yonetımınınde ne halt oldugunu [SIZE="5"' Alıntı:
ıbrahım tatlıses denen haysiyetsiz onursuz kopegınde ne halt oldugu bellı![/SIZE]
kımsenın ortaya bı belge koymasına gerek yok!
yasadıkları hayat,soylemlerı,davranısları dagdakı soysuzlardan hıc farklarının olmadıgının en acık belgesı zaten!
Allah bu adamları yurdumuzdan tez silsin ınsallah!
ülke refahı ıcın ınsanlar surunurken bunlarda hem paramızı yıyıp hemde kuyumuzu kazıyorlar!varmı ole dava!

bu olaylardan işçi partisi sempatizanlarıda bır ders cıkartırlar umarım!
aslında bu haber bı cok olayında sebebını ve sonucu cıkarmakta..neden devletın 1 mayıs'a ızın vermedıgı ortada!
arkada masum ıscı halkımız on tarafta o masumların arasından sivrilmiş gerızekalı bölücü orgut uyelerı..zaten bellı ınsan ıscı bayramına elını yuzunu kapatarak gıdermı ne oldukları bellı..

konu cok fazla dagılmasın..herkes herseyı bılıyor!en azından TÜRK halkı salak degıl kımsede bu vatanın evlatlarını boyle gormesın!hepsının kanı akacak!

Abi Bence YAZILARINA DİKKAT ET NE OLUR NE OLMAZ HUKUK DEVLETİNDEYİZ NEDE OLSA

ÇeLik,YıLmaz Erdoğan.....

ESKİ FED.BAŞK. HALUK ULUSOY

Ve onun kemerdeki otel işletmeciliğine ortaklığı bulunan firma genel müd,

pkk ya para veren verene say say bitmez oyle isimler varki babacım oyle isimler varkiii off offf halk bile varsa ülke tersine döner milliyetçiler pkk lı pkklılar milliyetçi olur ABARTMIYORUM

BAK SEN ÇELİK DEDİNYA

O ERCAN VARYA ERCAN POPÇU
ADAM CANINI 300 BİN DOLARA ZOR KURTARDI PKK DAN

Adam şimdi bile doğuya gitmiyor gidemiyor

Abi Bence YAZILARINA DİKKAT ET NE OLUR NE OLMAZ HUKUK DEVLETİNDEYİZ NEDE OLSA

senın suan bahsettıgın hukuk devletı bu İT OĞLU İTLERİ yargılamıyor da benı mı yargılacak?sen buna ınanıyormusun?
kaldı kı ben bu ıt yuzunden yargılansam hakımın onundede ona it demekten hıc cekınmem!
ınsana hakettıgı sıfatı soylemek buyuk bı onurdur!

İkiside aynı bok biri türkiye işçi partisi diğeri kürdistan işçi partisi...

Para olayı tatlıses o parayı 3 dönem verdi 90-94 arası iki defa verdi
2002 de 1 defa verdi

verilen rakamlar çok küçük onlar sadece resmi evraklarda olanlar

kimler yok ki

dostum düşüncelerimin tamamını yazmışsın ben üşenip yazmak istemedim thank you ederim.
ve sanırım sende doqulusun bu kişileri tanıdıqına göre .:hhmanD

senın suan bahsettıgın hukuk devletı bu İT OĞLU İTLERİ yargılamıyor da benı mı yargılacak?sen buna ınanıyormusun?
kaldı kı ben bu ıt yuzunden yargılansam hakımın onundede ona it demekten hıc cekınmem!
ınsana hakettıgı sıfatı soylemek buyuk bı onurdur!

abi olur olur muz cumhuriyeti burası

artı adama öyle tazminat cezası keserler hapislikten beter olur insan ne olur ne olmaz burasi Türkiye

abi olur olur muz cumhuriyeti burası

artı adama öyle tazminat cezası keserler hapislikten beter olur insan ne olur ne olmaz burasi Türkiye

ben ona hakettıklerını soyleyımde parası batsın umrumda bıle degıl!

kiroyum ama para bende :D turk millet halen bunun gibi itlere tapar, tarkan gibi asker kacaklarina ve sibel kekilli gibi milli *&*^%%za

ben ona hakettıklerını soyleyımde parası batsın umrumda bıle degıl!

abi tazminatı o açar sana batarsa senin para batacak tabi paran varsa..

olur olur dikkat etmek lazım her önüne gelen birilerinin şeyine koysa memlekette adam kalmaz

para da kalmaz

kiroyum ama para bende :D turk millet halen bunun gibi itlere tapar, tarkan gibi asker kacaklarina ve sibel kekilli gibi milli *&*^%%za

bak kuzu kuzu geldim....

yahu bu tarkan 1993 te NASIL OLUYORDA DİYARBAKIRA GİDİP KONSER VEREBİLİYOR??...ADAMI DOĞRARLAR ORDA OFF OFF

İBONUN VERDİĞİ PARAAAA TARKANIN VERDİĞİ PARANIN YANINDA FASA FİSO

abi tazminatı o açar sana batarsa senin para batacak tabi paran varsa..
olur olur dikkat etmek lazım her önüne gelen birilerinin şeyine koysa memlekette adam kalmaz
para da kalmaz

ben burda ülkemden bahsedıyorum sen bana para diyosun...
herşey para degıl benım ıcın paranın ustunde gelen daha degerlı seyler var..

ben burda ülkemden bahsedıyorum sen bana para diyosun...
herşey para degıl benım ıcın paranın ustunde gelen daha degerlı seyler var..

SEN BU VATAN İÇİN KÜFREDECEKSİN SONRA NE OLACAK AYNI VATANIN HAKİMLERİ SANA CEZA KESECEK....

VATAN....

VATAN SANA BANA BAKMAZ VATAN VATAN HAİNLERİNE BAKAR,ONLARI KORUR BESLER YÜCELTİR EV ARABA YAT MAT KAT ZAT KİŞİLİK SAHİBİ YAPAR...BEN
SEN

OOOOOOOOOOOO SickDreTh......BOŞVER

SickDreTh'in söylediklerinin altına imzamı atarım aynı duygu ve sözcüklerle o lavukalrın yüzüne tükürüyorum..kasetini cd sini alanlarada yazıklar olsun..dahasına terbiyem yetmez...konuyu açana tşkrler...

SEN BU VATAN İÇİN KÜFREDECEKSİN SONRA NE OLACAK AYNI VATANIN HAKİMLERİ SANA CEZA KESECEK....

VATAN....

VATAN SANA BANA BAKMAZ VATAN VATAN HAİNLERİNE BAKAR,ONLARI KORUR BESLER YÜCELTİR EV ARABA YAT MAT KAT ZAT KİŞİLİK SAHİBİ YAPAR...BEN
SEN

OOOOOOOOOOOO SickDreTh......BOŞVER

ilk önce üslubuna dikkat et guzel kardesım..
dedıklerıne soyle bı cevap vereyım Türkiyede bizim gibi TÜRK evlatları oldugu surece gurur duyması gereken hakımlerde var..
soyle bı durumda var ben vatanım ıcın kafada keserım,kanda akıtırım,katlıamda yaparım eger bunları yapacak cesaretı kendımde buluyorsam sonumu zaten dusunmem!onlardan korkan onlar gıbı olsun..

ben bu vatan ugruna kufretmekten cok daha fazla bıseyler yaparım eger hakım bu vatan ugruna kufur eden bırını yargılarsa omru boyunca elını vıcdanına koyamaz,koysada vıcdanını bulamaz cunku o vıcdan 5 paralık olmustur artık..

Geri