İŞte Polat'in Son AŞki

tıesto

New member
Reaction score
0
VADİ'de yeni bir aşk doğuyor.. Üstelik görücü usulü..

i55226_144389.jpg

i55227_1.jpg

i55228_10.jpg

i55229_11.jpg

i55230_12.jpg

i55231_14.jpg

i55232_15.jpg

i55233_16.jpg

i55234_17.jpg

i55235_18.jpg

i55236_22.jpg

i55237_23.jpg

i55239_2.jpg

Fena Vuruldu Polat Ağzı Bi Karış Açık :D

Kurtlar Vadisi'nde dün akşam izleyici Polat'ın yeni aşkına kilitlendi. Elif'in ölümünden sonra eli kadın eline değmeyen Polat Alemdar nihayet muradına eriyor. Polat'ın fazla yanlız kaldığını düşünen senaristler Polat'a uygun bir kız buldular bile...

OLMAZ DEDİ AMA...
Vadi'nin dün akşam merakla beklenen sahnesi ise Polat'ın yeni aşkı oldu. Polat, "Nazife Anne'nin" zoruyla, Ali'nin öğretmeniyle tanışmak için sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kreşin yolunu tuttu. Polat ilk gördüğü kız için annesine olmaz derken, merdivenlerde Ebru öğretmen göründü.

VADİ'DE YENİ BİR AŞK BAŞLIYOR
Polat'ın Ebru öğretmene bakışları, Vadi'de yeni bir aşkın doğacağının işareti gibiydi. O kızı canlandıran ise 2001 Türkiye güzellerinden Hatice Şendil. Şendil, 2001'de Miss Turkey yarışmasında ikinci, Miss Europe yarışmasında üçüncü olunca mankenliğe başladı. Mankenlikten de oyunculuğa geçiş yaptı.

VADİ FANATİKLERİ BU İŞE NE DİYECEK
Polat ve Elif arasındaki büyük aşk bittikten ölüme yenildikten sonra Polat'ın eline kadın eli değmedi. Vadi fanatiklerinin Polat-Elif aşkına duydukları saygıyı bilmeyen kalmadı. Bakalım bu aşka izleyiciler nasıl tepki verecek. Ebru Elif'i unutturabilecek mi? Hem Polat'a hem izleyiciye...

Cok guzel Kız Bu keremcemın dızısınde Oynamıstı bı aralar Ordan tanıdım so resımden =)

poLat yok yok diyordu kızı görünce yeLkenLeri suya indirdi :-D

E AŞik Olunmucak Gİbİde Deİlkİ ArkadaŞ :)

arkadaş adam kırmızı kıtapı okudu bence kıza yol vercek yada yaşlılar konseyı ona torpil gececek

ALlah için GüzeL Kız =)

Nazife Annede kızın iyisinden anLıyor hani :)

Özgüye 5 basar bu manita ben uygun gördüm hemen evlensinler polatta artık baba olsun :))))))

Yav aradaki cm farkı bozuyor ama..

İstinalar kaideyi bozmaz:D

Bir kere ağzı beş karış havada mı?
Havada :D

No Problem..

Bu arada Nazife Ana'nın telini bilen var mı :p

sizce polatın bir kızı sewmesi ve ewlenmesi dizi de nasıl bır yankı uyandırır bundan haberınız warmı dizi yi biraz sacmalıga sürüklüyorlar bence polat iskenderi bitirmek isterken iskender bu kızı kullanarak polat'a neler neler yapabilir farkıdasınızdır sizde bence bir kac bölüm sonra polat'ı yine iskenderin eline düşmüş görebiliriz benden demesi artık siz ne dersiniz bilemem...

bi daha polat öyle karizmayı çizdirmez gibime geliyo.. eksilere düşmüş görüntüsünü artılara alır diye düşünüyorum ilerleyen bölümlerde

Geri