İŞTE Fortis Türkiye Kupası EŞLEŞMELERİ!

eiffel

Forumun Kulesi
Altın Üye
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu !.. Kupada rakiplerini eleyip yarı finale yükselen Beşiktaş, Fenerbahçe, Sivasspor ve Ankaraspor'un rakipleri az önce yapılan kura çekiminde ortaya çıktı.

Yapılan kura çekiminde eşleşmeler şöyle oluştu:

ANKARASPOR-BEŞİKTAŞ
FENERBAHÇE-SİVASSPOR

ilk maçlar 4 Mart 2009'da Ankaraspor ve Fenerbahçe'nin sahasında, rövanş maçları ise 22 Nisan 2009'da Beşiktaş ve Sivasspor'un sahasında oynanacak.

KAZANAN AVRUPA LİGİ'NE...
Kura çekiminde konuşan TFF Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, yarı finale çıkan 4 takımı tebrik ederken Sivasspor ve Ankaraspor'un tarihlerinde ilk kez yarı finale çıkmalarından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan takımın gelecek sene başlayacak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanacağını, bu takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanması halinde ise finali kaybedecek takımın Avrupa Ligi'ne gideceğini hatırlatan Kazancıoğlu, Digiturk'e de yayıncı kuruluş olmasından ötürü teşekkürlerini sundu.

Kaynak : LigTV

sivas yener diyorum fenerli olarak =) turkiye kupasında iddiamız yine yok gibi =)

final maçınu tahmin edebiliyorum şimdiden.
BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR.

Güzel kura olmus :) basarilar :melek

İnş geceriz sivas'ı . . .

BeşiktaşLa Sivas'ın FinaL oynucagını ve kupa'yıda Sivas'ın aLacagını kuraLarın başından beri söyLüyorum..
İddiamda haLa sürüyor.

Final Maçı
BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR

Rakip Belli Oldu!

Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final maçlarının kura çekimi bugün İstanbul Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirildi.

Fortis.jpg

FENERBAHÇE-SİVASSPOR

ANKARASPOR-BEŞİKTAŞ

Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak yarı finalde ilk karşılaşmalar 4 Mart Çarşamba, rövanşları ise 22 Nisan Çarşamba günü yapılacak ve finalistler belli olacak. Maç tarihleri federasyon tarafından bir gün önce veya sonrasına alınabilecek.

KaynaK

SivasLı Arkadaşım Konunun Linkini Direk Vermen Gerekiyor Veya Linki SakLayıp Vermen Gerekiyor...

Bu Tatsız OLay Bir Daha Cereyan Etmez Umarım...

Tartışma MesajLarı Tarafımdan SiLinmiştir...

KeyifLi ForumLar...

Beşiktaşımızın Bi Cupayı Daha Müzesine Göturduqunu Sımdıden GörebiLiyorum =)

Fortis Kura haberLeri tek başLıktan..
KonuLarı birLeştirdim..
HayırLısı oLsun..
Beşiktaş'ın rahat çıkacağını düşünüyorum..

Geri