İŞkenceyİ Okumadan GeÇmeyin Bence

__LEE__

Banned
Reaction score
0
ADAMI BIR MASAYA YATIRIRLAR ELLERINI KOLLARINI BAGLARLAR SONRA ADAMIN ERKEKLIK ORGANINA BI İP BAĞLARLAR İPİ BELLİ BİR DUZENEKTEN GECIRDIKTEN SONRA IPİ BİR SİLAHIN TETİGİNE BAGALRLAR VESİLAHIN NAMLUSU ADAMIN ERKEKLIK ORGANINA DOGRULTURLAR VE SABITLERLER ADAMIN KARSISINA BI KADIN KOYARLAR KADIN ADAMIN KARŞISINDA ONU AZDIRIR VE ADAMIN ERKEKLIK ORGANINI KALDIRIR VE SONASINI SIZ TAHMIN EDIN ADAM KAN KAYBINDAN VE ACIDAN BAGIRA BAGIRA ÖLUR.....

ÇİNLİLERİN DE MEHŞUR BI İŞKENCESİ VARDIR : MAHKUMU BI SANDALYEYE BAGALRLAR MAHKUMUN SACLARINI TRAŞ EDİP KAFASINI SARACAK BI SEKILDE ISLAK BI DERI KOYARLAR DERI ZAMAN GECTIKCE KURUMAYA BAŞLAR VE MAHKUMUN KAFASINI SIKIŞTIRMAYA BAŞLAR DERI IYICE KURUDUKTAN SONA DERİ MAHKUMUN KAFASINI OLE BIR SIKARKI MAHKUM DÜŞÜNEMEYEN BIR MONGOL (APTAL) HALINE GELIR VE MAHKUMA HER İSTEDIGINI YAPTIRABILIRLER.....
:Sopa :mad:

1. işkence şeşidini bilmem ama 2. si çinlilere değil türklere ait. eskiden türklerin sık başvurdukları yöntem. hatta bu metod burak turna nın bir kitabında dahi geçiyordu. sanırım kayıp naaş ta.

bu iş turklerın yaptıkları bır iş degil
çinlilerin yaptıkları bır ıskence turudur ve bu olaydan sonra ınsanlar mankurt adı ıle cagırılırlar olenler olur kalanlar ıse ıteadkar bır kopek gıbı denılen her seyı yaparlar kafadakı kıllar ustura ıle kazınır ve kafaya sadece deve derısı gecırılır zamanla bu deve derısı tamamen kafa derısıne yapısır ve kafa derısı uzerndekı kılların ıcerı donmesıne neden olur bu donen kıllar zamanla beyne batmaya baslar ve beynın can alıcı noktalarına batanlar ölür dıgerlerı mankurt olarak yasamaya devam eder .:Sopa

her kim böyle yaptiysa yapiyorsa hepsinin bütün zürriyetini esek kovalasin...slmetle kuruntu

abi ikiside kötü bunlar ne yaaaaaaaa manyak insanlar hepsi

valla 2.si çok yaratıcıymış tebrik etmek lasım adamları neler buluyolar :)

2. sinin dewamı öyle diildi

keçi derisi geçirilir deri kuruyunca saç dışarı çıkıcaına içeri doğru uzar we adamın beyni yawash yawash booooom...........!!

__LEE__ bu arkadaş neden ve kaç gün banlandı bi açıklama alabilirmiyim ?

abi bence ikiside guzel ve parlak fikirler sevdim walla
hatta benim de kendime ait bole fikirlerim var
2 santimlik , 1 santimi inceden kalına kalan 1 santimde kalından inceye dogru horizontal sekilde igneler civili olan bir tabuta yatırılan kurbanın ustu kapatılır.
sonra tabutun ustundeki ozel deliklerden iceri tuz dokulur.
daha sonra izlemeye koyulunur :)

bunun gibi bircok yontem uretilebilir

2. işkence Türkler tarafından da yapılıyor.İşkence sonucunda kişi ölmüyor sadece deliriyor.ve buna MANKUT diyorlar..

Cengiz AYTMATOV un Gun olur asra bedel adlı eserindede örnek var..

2. iskence turklere ait diye duymustum .. bebek katillerine de bunu uygulamak lazım

1. işkence ilginç 2.si ise bizim olan bişiuy

ilk çeşidinin patenti türklerin. ersi türklerde uzun süreli hapis cezaları olmadığından böyle sayler oluyomus ama 2. yi duymamıstım. cok yaratıcı

Bende 1.sinin farklı bir versiyonunu anlatayım...

ADAMI SANDALYEYE BAĞLARLAR KARŞISINA PEK SEXY Bİ KADIN GETİRİRLER ADAMDAMIN ALETTE HALİYLE TAVAN YAPAR,SONRA TAVAN YAPAN O ALETİN İÇİNE ÇOK İNCE OLARAK HAZIRLANMIŞ BİR CAM PARÇASI KOYARLAR VEE SONRADA ADAMIN KARŞISINDAN O KADINI ÇEKİP HERİFİ BEKLEMEYE ALIRLAR.
ARTIK ADAMINKİ İNMEYE BAŞLADIKÇA O CAM PARÇASI NAPAR SİZ DÜŞÜNÜN... O ADAMIN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM :)

Geri