İŞ Bulma

medyum

New member
Reaction score
0
MERHABA SAYIN YÖNETİCİLER BENİ MAZUR GÖRÜN FAKAT BEN CE BİR EKSİĞİMİZ VAR TABİ DEYERLENDİRMEK SİZİN VE SİZLER UYGUN GÖRÜRSENİZ BENCE FORMUN EKSİĞİ İŞ VE İŞCİ BULMA BÖLÜMÜ ACMANIZ NASIL OLUR BİZ İM İCİN UGRAŞLI OLUR DERSENİZ BEN HER TELDEN BÖLÜMÜNE YAZIYIM SİZDE GÜNCELLEYİN İŞ VERENDE İŞ ARIYANDA BİZEDE MÜRACAT ETSİNLER BEN UĞRASIRIM YADA SİZ BÖLÜM ACIN DEYİSİK VE İHTİYAC BASLARDA TALEP OLMAZ FAKAT ALISIRLARSA OLUR TESEKÜR EDERİM..:clap

olabilir belkide değişik bir öneri

Güzel öneri tuttum :D

GeReKSiZ BiŞeY ...

HeM TuTuLMaZ =)

ARaYaN MeVLaSıNıDa BuLUR ...

issizlik günümüzün vebası

iş,sizlik günümüzün vebası her ailede muhakkak bu konuyu yaşamış biri var ve bu foruma da isim yapınca iş,le ilgili konuda cok ama cok kişi baş vuracaktır fakat bu konuyu detaylı ele alırsak bu konu icin üye olanlar diyer konulara da kayıtsız kalmazlar ve bu konu insanlarra biraz olsun fayda sağlarsa kamu oyundada ilgi görür cok insanlara ulasa biliriz fakat bastaki kişilerin bu işe cidi ve detaylı düsümmeleri gerekir ilginize tesekürederim..:biggrin

bence mantıklı güsel bi öneri neden olmasın

revolation' Alıntı:
geçen sene işsiz kaldığımda aklıma gelmişti bu :D

ama bilmiyorum olur mu?
bu kelimelerin cok seyi kanıtlıyor bu aklına gelen baskasının niye gelmesin tabi üzerinde ciddi calısılması ve detaylı birsey olmalı .

Geri