İçler Acısı Bir Mektup

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
Kütahyalı bir yavrunun pakistana gönderdiği bir mektup
i41030_1.jpg
“Ben fakir bir evin oğluyum. Babam yok, annem hasta. 2 milyon lira (2 YTL) ekmek paramız vardı. Bunun size 1 milyonunu gönderiyorum. Çünkü ben bugün çöpten ekmek buldum. Akşam iftarı onunla yapacağız. Bu 1 milyonla depremdeki çocuklara ekmek alın. Bu para helaldir. Pul parası da vereceğim için paranın hepsini gönderemedim. Özür dilerim''

:( :(
Ne Denilebilir ki Allah Hepimize Böyle Saf Temiz Bir Yürek Nasip Etsin

daa önce ben her telden de vermiştim ilk olay çıktığında nese hatırlattın eline sağlık böle saf yürekli bi çocuk cidden bulunmaz o zamn yeminim vardı bu çocuğu bulup yardım edecektim ama gazeteden bi cevap gelmedi ve yardım olayıda suya düşmüş oldu:(

SıpA' Alıntı:
daa önce ben her telden de vermiştim ilk olay çıktığında nese hatırlattın eline sağlık böle saf yürekli bi çocuk cidden bulunmaz o zamn yeminim vardı bu çocuğu bulup yardım edecektim ama gazeteden bi cevap gelmedi ve yardım olayıda suya düşmüş oldu:(

HELAL OLSN!!:hhman:

Keşke herkes böle olsa dünyada kötülük die bişi kalmas :( (Ama kötülük kalmazsa da bu çocuk gibilerinin değeri anlaşılmaz...)

Valla gözlerim yaşarmıştı bunu ilk gördüğümde, alnından öpmek lazım o çocuğun ama eminim yüzüne bakan olmamıştır, garibim hala çöpten ekmek topluyordur!!! Onu bu hale düşürenler utansın...:(

Geri