İçinden Geçenleri Kusan Adam 2...-pA-'dük'.

paduk

"Chastise"
Reaction score
0
yazılarımı bu başlık altında 1 2 3 4 5 6 .......666 diye devam ettirmek istiyorum...

bu yazıda bastırılmış kadınlık hakkında biraz yazdım... düşündüm bir kadın gibi... ve yazdım... umarım kadın üyeler okur düşüncelerini yansıtmışımdır.....

umarım erkek üyeler okur hak verir düşüncelerime.... bu bir tartışma platformudur.... görüş ve fikirlerinizi uslup ve adap çerçevesinde yansıtmakta serbestsiniz....

teşekkür ederim......sağol....güzel olmuş.......helal sana....gibi klişe yapmacık postlar atmamanızı isterim..... içinden geleni yazın yazı hakkında iyi kötü yada ekleyebileceğiniz birşey....

şimdiden teşekkür ederim...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Erkek çocuklar sünnetle erkek oluyorlardı ya kız çocuklar....?

Kız çocuklar kadınlığa ilk adımlarını nasıl atıyorlardı?

“”ilk adet düğünü””var mıydı? Elbette yoktu.

Çocukluktan genç kızlığa geçiş gizliydi...ıslaktı..kirliydi...

Keşke bir “”ilk adet şenliği””miz olsaydı.. bir ilkyaz günü o yıl genç kızlığa adım atanların şenliği kutlansaydı...genç kızlara çiçekler verilseydi...kızlı erkekli oyunlar oynansaydı ... birlikte hazırlanmış kır yemekleri yenseydi...

O zaman belki kadınlarımız adet görmelerine “”kirlendim”” demezlerdi...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bkz.kaynak:beyin hücrelerim.okuduğum biyerden olsa gerek.

kışkırtılmış erkeklik bastırılmış kadınlık diye bir kitap wardı seneler önce okumuştum, bu bölüm bulunuyodu o kitapta, cidden çok doğru, tşkler paduk ..

ben biliyorum aklımda kalmış bi yerden.... ama nedense kitap ı hatırlayamadım hala....

bkz. gidilir.... yakşamlar..

çok doğru haklısın sen bitanesin sana katılıyorum bi kızım olsun öyle yapacam

(aynı karım gibi konuştu , o olabilir ;) )

bu işin şakası ama katılıyorum. her evde aynı şey söz konusu değil toplumumuzun gerektirdiği şekilde terbiye vermeliyiz ama
bugün bir kızla bir erkek 10dk yalnız konuşsa yanlış anlaşılıyor bizde bunları bildiğimizden kızlarımız ve kardeşlerimize güvensek dahi ona göre terbiye demeyim de alışkanlıklar edindiriyoruz onlara olan güvenimizi unutup millet ne der mantığı ile. işte o yüzden de böyle şeyleri kötü veya normal olmayan şeyler olarak onların kafasına kazıyıp sözde dile düşmesini engelliyoruz (?)
ama önce bi kendi yaptığımız espirilere bakalım. örneğin pantolunun önüne veya arkasına su dökülmüş bir erkek arkadaşımıza ilk hangi espiriyi yaparız 4 il gördüm her yerde aynı
bence erkekler yani biz espiri ve düşünce yönümüzü değiştirmeliyiz zaten gerisi gelir çünkü yıllardır zincir altındalar

Geri