İçinde Ölsün

ErdemLiyiZ

Altın Üye
Reaction score
0
Gördüğü Ufak BiR Parlaklığa Gidiyor Hackhell de O
İÇİNDE ÖLSÜN​
Yeni evli bir çift balayını geçirmek için küçük bir tatil köyüne gitmişler. O tatil köyünün bir tane doktoru varmış ve kıza aşık olmuş kızda doktora bir anda vurulmuş aradan bir kaç gün geçmiş kızın yalnız olduğunu gören kıza takılmaya karar vermiş kıza gitmiş ve demiş ki ??Ben sana aşık oldum ve seninle ilişkiye girmek istiyorum.?? Kızda bende senden hoşlandım ama nasıl olacak kocam var. Doktor ??O basit ben seni kocanın yanında s.kecem.?? demiş. Ardından Sen kocanla beraber yarın sabah denize gir ve girer girmez elinle şeyini kapatarak içime bir şey kaçtı içime diye bağır demiş ve kadın dediğini yapmış o tatil sitesinde tek doktor olduğu için o doktorun yanına gelmişler ve doktor ben karımın içine bir şey kaçtı demiş doktor bakmış ve demiş ki ??Eşininiz içine yengeç girmiş?? Kocası: ??Çaresi ne doktor.?? Doktor: ??Birisi penisini sokacak yengeç penisi tutunca çekip çıkartacak. Kocası baktı penis gidecek ??Ben yapamam demiş ne olur bir çare bulun diye yalvarmaya başlamış Doktor: ?Başka çare yok?? demiş. Kocası: ??Ne olur o zaman siz yapında çıkartın?? demiş. Doktor kadını yatırmış başlamış kadını sikmeye doktor gidip geliyormuş kocası sormuş: ??Ne oldu tutuyor mu doktor bey?? Doktor ??Tutuyor ama geri bırakıyor. ??Doktor zevkten 4 köşe olmuş ve tam boşalacağı sırada ??Başka çaresi yok içine boşaltayımda içinde ölsün bari?? demiş.

20 DAKİKA​
Karanlik ve Kissiz parkta devriye gezen polis memuru bir agacin altinda park etmis olan arabayi görür ve sessizce yaklasir. Ancak bu kez alismis oldugu manzara ile karsilasmaz. Gerçi, çogu zaman oldugu gibi, arabada genç bir kiz ve oglan vardir; ancak polisin düsündügü seyi yapmamaktadirlar. Oglan ayisiginda gazete okumaya çalismakta; kiz ise örgü örmektedir.
Düsündüklerinden dolayi utanan polis memuru, muhabbet olsun diye cama vurur ve arabaya girip konusmaya baslar:
- "Gençler, ne güzel bir gece, degil mi?. Siz de ne güzel, iki kardes oturuyorsunuz..."
- "Evet polis bey...Gerçekten güzel bi gece...Ama biz kardes degiliz ki..."
Polis killanir...
-"Kardes degil misiniz...
Sonra oglana sorar:
- "Sen kaç yasindasin bakiyim?..."
Oglan cevaplar:
- "19..."
Polis bu kez kizi isaret eder ve sorar:
- "Pekiii.... O kaç yasinda?..."
Oglan, sinsice siritarak cevap verir:
- "20 dakka sonra 18 yasinda olacak...."

VUR VUR

Adam akşam iş seyatine gitmek için eve gelmiş.....
Karısına 3 günlüğüne şehir dışına çıkacağnı valizinini hazırlamasını söyler.
Akşam olup adam evden çıkınca kadın hemen dostunu arar.Kocam yok gel 3 gün birlikte olalım der.
Kadın dostu ile beraberken adamda şehir dışına gitme işi daha sonraya kalır ve tekrar eve geri döner.Evin kapısını çalar; tabi içerde telaş sevgilisi kadına sorar ?
Hani kimse gelmiyecekti bu kim?
-Kadın gayet rahat kocamdır kapıyı aç bi yumruk vur zaten kaçar adam kapıyı açar açmaz kadının kocasına bir çakar daha ne olduğunu anlamadan kapıyı kapar içeri döner kadının kocasıda allah allah yanlış eve geldim, herhalde der; sonra tekrar evine gelir.
Gene kapıyı çalar
-kadın dostuna bu sefer 2 yumruk vur bidaha gelmez der dostu gene kapıyı açar 2 yumruk vurur kapıyı kapar .
-Adam yahu gene yanlışoldu herhalde der ve evini en iyi muhtarın bileceğini düşünerek muhtarın evine gider muhtar bey der ben kendi evimi bulamıyorum, bana bi yardım edermisin .
-Muhtarda işte evin şu karşı bina der adam yok ben demin gittim. Adamın biri çıkıp bana vurdu, der muhtar olurmu öyle şey gelbenle deyip muhtar önde adam arkada eve doğru giderler adam devamlı muhtar o ev değil demesine karşı muhtar kapıyı çalar.
Kadının dostu hışımla yataktan kalkar. Gene geldi kocan ne yapalım diye sorar
-kadın gayet rahat bir şekilde temiz bir sopa çek bir daha gelmesin der.Dostu kapıyı açar açmaz muhtara girişir.
-Adam arkadan vur arkadaş vur der ben bi saattir bu ev benim deill diyorum; Anlamıyo der.

İYİKİ JİNEKOLOG DEĞİLİM​
Fevkalade sosyetik bir kokteyl. Dr. Bey smokinleri içinde iki kat yakışıklı. Ağzından da bal akıyor ya. Etrafı her zamanki gibi genç ve güzel hanımlarla çevrili. Bunlardan biri:
- Ah doktor, dişim öyle ağrıyor ki günlerdir, demiş.
Sonra yakalamış doktorun elini. Ağzına doğru çekmiş. Çekmekle de kalmamış. Sokmuş doktorun parmağını ağzına. Sol tarafa kaydırmış. İşaret parmağını azı dişine doğru zorla uzatıyor.
- İşte burası... Tam burası... Öyle ağrıyor ki?" Doktor parmağını kadının ağzından kurtarmaya çalışırken söyleniyor:
- Hanımefendi, iyi ki jinekolog değilim...

İKİ TANE VAR​
Eve bir gün tesisatçı çağırmışlar. Adam çalışırken evin küçük oğlu gelip seyretmeye başlamış. Tesisatçı da çocuğun ilgisini görünce takım çantasından tornavidayı çıkartıp çocuğa: "Bu ne biliyor musun?" demiş. Çocuk da "biliyorum, babamda bundan iki tane var. Küçüğüyle prizleri kontrol eder, büyüğüyle masanın bacaklarındaki vidaları sıkar" demiş. Tesisatçı: "İyi, aferin oğlum" demiş. Sonra eline anahtarı almış "Peki bu ne biliyor musun?" demiş. Çocuk: "Biliyorum. Babamda bundan iki tane var. Küçük olanıyla muslukları değiştirir, büyük olanıyla boruları tamir eder." demiş. Tesisatçı "Çattık be..." demiş içinden. Bu kez de çekici alıp "ya bunu bilecek misin?" deyince çocuk "Biliyorum, babamda bundan iki tane var. Küçüğünü cam takarken kullanır, büyüğünü de duvar kırarken kullanır" demiş. Her sorduğuna cevap yetiştiren çocuğa tepesi atan tesisatçı bu sefer fermuarını açıp göstermiş: "Bunu da bilecek misin lan ukala?" deyince çocuk: "Biliyorum, bundan babamda iki tane var. Küçüğüyle çişini yapar, büyüğüyle de annemi" demiş.

bunların hepsini okudum ama burda mı okudum duydum mu bilemiyorum ya

Son 2 si banada tanıdık geldi sanırım verilmişti
ama dierlini ilk defa görüyorum

güzeLdi... : D

:D demek içinde ölsün güzel fıkralar saol

Geri