- Reaction score
- 0

Kitabın künyesi
İçimde Aşk Var
Ali Karakuş
· Fastbook Yayınları
· Basım Tarihi : 02 - 2010
· ISBN : 9786055660116
· Sayfa Sayısı : 60
Kitap hakkında
Ali Karakuş 1970 Mersin doğumlu. 1988 yılında Kuleli Askeri Lisesi'nden

. Üniversitenin son sınıfını öğrenci değişim programı ile gittiği Texas Tech University'de tamamladı. Çeşitli firmalarda yatırım danışmanlığı

En Büyük Eserin Sensin" ve “0'dan 1'e” adlı iki kitabı bulunan Ali Karakuş'un yeni eseri "İçimde Aşk Var" sizin kadar karşınızdaki kişinin de içini ısıtacak.
Sevgililer Günü geçti ama hediye almak için yine de geç değil. O halde hemen koşun bir kitap evine, rafları araştırın... Karşınıza "İçimde Aşk Var" yazılı bir kutu bulacaksınız... Hiç düşünmeden paketletin ve sevdiğiniz insana onu sevdiğini söyleyerek bu armağanı uzatın.
"En Büyük Eserin Sensin" ve “0'dan 1'e” adlı iki kitabı bulunan Ali Karakuş'un yeni eseri "İçimde Aşk Var" sizin kadar karşınızdaki kişinin de içini ısıtacak.ODTÜ'de okuduktan sonra değişim programıyla Texas Tech University'e giden yazar, yatırım danışmanlığı, satış pazarlama uzmanlığı ve yöneticilik yaptı. Karakuş kendini şöyle tanımlıyor:
“Ben; o efsanevi, ışıklar saçan, harikulade şehri, vazgeçmeksizin aramış kâşifim. Aradıkça anlamış bulundum ki, o her gün kendisinden yeni güzellikler yaratan, keşfedilesi, görülesi şehir de zaten benim. Bulduğum da aradığım da her an değişiyor. İşte tam da bu yüzden; sonsuz bir arayış, sonsuz bir oluş, sonsuz bir bekleniş ve sonsuz bir kaybediş benimkisi. Ya da tam da bu yüzden belki; sonsuz bir boşluk ve sonsuz bir sessizlik hepsi…”
“Yazarken, konuşurken, yaşarken kendimden dileğim; kendimi aradan çıkarmak ve hayatın akışıyla bir nabız yaşamak; sevgi üreten ve veren olmaktan da geçip sevgiden başka her şeyden soyunup arınmak. Sevgi benden ifadesini bulsun, kendini benden türetsin ve “ben” gölge etmeyeyim yeter. Meselem, hayatta sevginin olmadığı boşluğu sevgiyle doldurmak değil – bu saçma bir girişim olurdu – meselem; kendimi aşkla büryan edip yaşayan yegâne şeyin; sevginin, bizatihi kendi bilinci olmak.”