İÇ SavaŞ Var!

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
TÜRKİYE CUMHURİYETİ HIZLA PARÇALANMAYA DOĞRU GİDİYOR!
İÇ SAVAŞ VAR!

Son üç hafta içinde PKK'nın yapmış olduğu saldırılarda, yaklaşık olarak 30 civarında askerimiz şehit olmuş, 20 civarında askerimiz yaralanmış, 25 civarında Türk vatandaşımız ya ölmüş ya da yaralanmıştır. Son 3 yıldır şehit olan askerlerimizin sayısı Kıbrıs Barış Harekatında kaybettiğimiz şehitlerimize yakındır.

2002 yılında terör sıfıra inmişken, 2002'de AKP hükümetinin başa gelmesinden beri PKK çok güçlenmiş, ABD-CIA-AB ve Barzani-Mossad tarafından desteklenmiştir. ABD-CIA-Mossad-Barzani-Talabani-AB'nin ise hedeflerine ulaşmak için AKP'yi destekledikleri bilinmektedir! PKK'nın arkasında halen ABD, İsrail, Avrupa Birliği, Kürt Peşmergeler, Talabani ve Barzani vardır. Ayrıca PKK bir parti olarak hem TBMM'dedir, hem de Barzani'yi ve/veya PKK'yı destekleyen Doğulu milletvekillerinin AKP'nin içinde olduğu iddia edilmektedir!

Batının gözü Türkiye'dedir, Türkiye'yi nasıl parçalayacağını ağzından sular akarak planlamaktadır! Bakın Batılı gazetelerin birisi PKK'ya terörist diyor mu, Batı basınına göre onlar gerilla veya Kürt Asilermiş (!)! 1919'da da Türkiye ve Türkler tüm dünya ile savaşıyorlardı, şimdi de öyle; o zaman da ülkenin yöneticileri yabancı işgalcilerle işbirliği yapmıştı!

Bunun adı terör değil, bunun adı İÇ SAVAŞTIR. Acilen savaş koşullarına geçilmesi gerekmektedir! Bir hastalığı doğru tedavi edebilmek için, önce teşhisi iyi koymak lazımdır. Vereme, üst solunum yolu enfeksiyonu tanısı koyup da semptomatik tedavi etmeye kalkarsanız; verem daha da güçlenir ve akciğerleri yiyerek, kavernler (koca çukurlar) oluşturup, iyileşemez hale gelir. Sonuç ölümdür! Türkiye'de ise durum çok daha kötüdür, Akciğer'de verem varmış görüntüsü olsa bile aslında hastalık aynı zamanda bir Akciğer Kanseridir, ama konulan tanı basit bir üstsolunum yolu enfeksiyonu veya griptir, tedavi ona göre uygulanmaktadır! Türkiye'deki Kürt Terörizmi de değil, artık KÜRT İÇ SAVAŞI'dır. Bu iç savaşı Türkiye Cumhuriyetinin içinde, PKK'nın bir uzantısı olarak yapan işbirlikçiler ise muhtemelen hem bürokrasinin, hem TBMM'sinin, hem de siyasetçilerin içindedirler.

AKP ise bir operasyonla, büyük olasılıkla manüpüle edilen seçim sonuçları ile Büyük Ortadoğu Projesinin (BOP) son aşamasını uygulamak için başa geçirilmiştir. 1980'li yıllardaki Amerikan askeri kaynaklarında bile ortaya çıktığı gibi, ABD'nin ve BOP'un temel amacı, Doğuda bir Büyük Özgür Kürdistan ve Büyük Ermenistan kurmaktır. Bu plan doğudaki 20 civarındaki şehirimizi kendi topraklarına katmayı hedeflemektedir! Ne sayın Başbakan; ne de Colin Powel ile 9 maddelik, illegal bir gizli anlaşma imzaladığı iddia edilen muhterem Cumhurbaşkanı henüz Ralph Peters'ın askeri dergide yayınladığı 'parçalanmış Türkiye' haritalarının anlamını veya 'Büyük Ortadoğu Projesinin Eşbaşkanı' olmanın ne anlama geldiğini açıklamamışlardır. Aksine bu projenin mimarı olan Amerika'dan icazet almadan Kuzey Irak operasyonunu yapamayacaklarını belirtmektedirler. Bir çok AKP bağlantılı işadamı ise PKK'yı destekleyen Barzani veya Kuzey Irak'la iş ilişkileri içindedir, ordan milyonlarca dolar para kazanmaktadırlar; bu durum Türkiye'nin Ulusal Güvenliği ile çelişmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti hızla parçalanmaya ve yokoluşa doğru gitmektedir. Türkiye tedavi edilmezse yakında komaya girecektir. Ama PKK'nın ve Teröristlerin sadece Kuzey Irak dağlarından yokedilmeleri, Kuzey Irak'tan temizlenmeleri yetmez. ANKARA'DAKİ olası PKK işbirlikçileri ve uzantıları yok edilmeden; Milli bir Meclise ve Milli Hükümete geçilmeden Türkiye'de hiç bir şey çözülemez ve düzelemez. Yani kanser tedavi edilmelidir! Türkiye Cumhuriyetini korumak ve kollamakla görevli kurumlar acilen görevlerini yapmalıdırlar. Yoksa İç Savaş'ın sonucu Türkiye'yi bir kaç yıl içinde bölünmeye ve yokoluşa götürecektir.

Doç. Dr. Ümit Sayın

Türkiye Cumhuriyeti hızla parçalanmaya ve yokoluşa doğru gitmektedir. Türkiye tedavi edilmezse yakında komaya girecektir. Ama PKK'nın ve Teröristlerin sadece Kuzey Irak dağlarından yokedilmeleri, Kuzey Irak'tan temizlenmeleri yetmez. ANKARA'DAKİ olası PKK işbirlikçileri ve uzantıları yok edilmeden; Milli bir Meclise ve Milli Hükümete geçilmeden Türkiye'de hiç bir şey çözülemez ve düzelemez. Yani kanser tedavi edilmelidir! Türkiye Cumhuriyetini korumak ve kollamakla görevli kurumlar acilen görevlerini yapmalıdırlar. Yoksa İç Savaş'ın sonucu Türkiye'yi bir kaç yıl içinde bölünmeye ve yokoluşa götürecektir.

Ümit Sayın'ın yazdıkları yıllardan beri süregelen oyunun son perdesidir.1860 lı yıllarda osmanlı döneminde başlamış olan alt oyuculuğu bugünde BOP bbaşkanı olduğunu açıkca deklere eden bir başbakan tarafından devam ettirilimiyormu?.Buna şaşmamak gerek Amerika yenibir oyun sergilemek için PKK yı biraz hırpalayacak çünkü istediği oldu TC kuzey Irak kürt yönetimini kabullendi.TC de light islam uygulamaya geçirildi.Yönetim tam istedikleri adamların elinde.
İşe bakarmısınız dostlar memurlar,öğrenciler,işçiler gösteri yaptımı polis vatan hainlerine saldırmadığı kadar acımasızca saldırıyor kafa göz patlatıp bir sürü insanı tutukluyor ama iş PKK bölücülerine gelince tık yok siz hiç duydunuzmu İstanbulun göbeğinde sağı solu ateşe veren hainlerden birinin polis tarafından tartaklandığını veya mahkemeye çıkarıldığını?.Öte yandan bu gün yurda dönen bölücü DTP başkanı sahte askerlik raporundan tutuklandı ee peki bu ülkede askerlikten kaçan başbakan çocukları veya diğerleri yokmu?.Onlara hukuk ne zaman işleyecek.
Bir ülkede hukuk işletimiyorsa o ülke zaten çökmüş demektir.Parçalansak ne olur.

Buülkede darbe yapanlar, banka hortumlayanlara "verdimse ben verdim" diyenler, halkı birbirine kırdıranlar, derin devlet rölünü üstlenenler, "iyi çocuktur" diyenler, "%95 alsalar da boş" diyenler, başbakana kitap fırlatanlar, başbakanları asanlar oldukça bu ülke iflah olmayacaktır.Ama bizler onların tüm kötü niyetlerine rağman bu toprakları herkesten sakınacağız kuşa kurda yem etmeyeceğiz.

MOSSAT 35 bu ne böyle? Sen böyle bir şey yapmazdın!!!

Bu ''''''''''İÇ SAVAŞ''''''' deyimi de nereden çıktı?

Bu sözler TÜRKİYEYİ parçalamak isteyenlerin sözleridir.
Bu sözler PKKlıları Avrupa Parlementosu (Sirki) ne çağırıp da
alkış tutanların (oynatanların) sözleridir.

Hiç bir aklı başında vatandaş bebek katilleri PKKnın katliamlarına iç savaş demez.

iç savaş değil , İÇLİ (HAİN)SAVAŞ bu. lütfen dikkat!

helal olsun sana alpercan kardesım.tuttum bu lafını.iyi cwp vermıssın.tesekkur ederım sana!!!

MOSSAT 35 bu ne böyle? Sen böyle bir şey yapmazdın!!!

Bu ''''''''''İÇ SAVAŞ''''''' deyimi de nereden çıktı?

Bu sözler TÜRKİYEYİ parçalamak isteyenlerin sözleridir.
Bu sözler PKKlıları Avrupa Parlementosu (Sirki) ne çağırıp da
alkış tutanların (oynatanların) sözleridir.

Hiç bir aklı başında vatandaş bebek katilleri PKKnın katliamlarına iç savaş demez.

Türkiye'deki Kürt Terörizmi de değil, artık KÜRT İÇ SAVAŞI'dır.

Bunu ben mi istiyorum. Bunu biz mi istiyoruz. Yapılan açıklamaları görüyorsun.

Kürt halkının kesin tavrını belirtmesi gerekiyor artık.

Benim askerim dağda köylü ile teröristi ayırırken ölmemeli...

sizin iç savaş,bölünme olarak netelendirdiklerinizi ben renk ve kabuk değiştirme olarak görüyorum. herkesin içi rahat olsun önümüzdeki günler gayet parlak!!tabii bu süreçte doğru yönetilebilirsek

allahaşkına ne biçim konuşmalar böyle ! biraz izan, biraz hoşgörü, biraz insan sevgisi yahu !
birbirimizi kamplara ayırdığımızın farkında değiliz galiba bu ülkede hep beraber yaşayacağız başkaları istemese de.

Olanlar biraz at gözlüğü ile incelenince size hak veriyorum ancaakkkk :
1. Türkiyede iç savaş falan yoktur sadece bölücülerin desteklediği terör örgütü ve yandaşları vardır.
2. Askerimiz terörist ile halkı ayırma durumunda değildir aklıbaşında halk kendini teröristlerden soyutlar gerekirse kurunun yanında yaşta yanacaktır.
3. Unutulmamlıdırki Türkiyemizin durumu özeldir ülkemizde her birey bir mehmetçik tir bu dünyada hiçbir ülkede yoktur yani Silahlı kuvvetlerimizin 70 milyon askeri vardır.
4. Bizi çökertmenin tek yolu silahlı kuvvetlerimizi pasifize etmektir birçok siyasetci ve maalesef kendine aydın diyenler buna uğraşmamışmıdır (avrupanın desteği ile) göya ordunun siyasete karışması demokratik değilmiş pekii abd de kuleler yıkılınca sucluların yargılanma işi neden abd ordusuna verildi abd demokratik olmuyormu şimdi ?
Bence durumun özeti budur ve ülkemiz bu durumdan kurtulacaktır her ne kadar engellenmeye çalışılınsa dahi....

Türkiye'de Ne Kürt İç Savaşı ne de İç savaş vardır.

İç savaşta iki taraf olur. Kürtler bu savaşta PKK tarafında değildir.

PKK ile mücadele ederken şehit olan nice Doğulu ve güneydoğulu askerimiz vardır.

Kürt kökenli sivil vatandaşlarımız, otobüs ve minibüsü tarayan PKK yüzünden pek çok kayıp vermiştir.

Bu bölgelerde Korucular yerli halktır.(Bazı hainler hariç) Pkk nın hedefleridir.

PKKnın içersinde sadece kürt kökenliler değil pek çok milletden teröristler vardır. bu da zaten pkk ya terörist demek için yeterlidir. PKK bir etnik örgüt değildir.

Pkk lılar birileri tarafından nasıl kandırılmış ve kullanılıyorlarsa, bölge halkından da pkk nın ve pkk yı kullanan güçlerin propagandalarına kanan, sempati besleyenler olabilir.
Bu sempatizanları da örgüt teröristleri ile aynı kefeye koyamazsın.

Ben Kuzey ırakta pkk ya karşı savaşan pek çok kürt kardeşlerimizi tanıyorum.
PKK ya lanet okuyan kürtleri tanıyorum.

Bu nedenle pkk nın tereörist katliamlarına ve TSK nın pkk ya karşı mücadelesine bir iç savaş denilemez. Avrupa Parlementosu ve Türkiyenin güçlenmesini istemeyenlerin ve hatta televizyonlarda konuşan, haber sunan bazı sabatayistlerin amaçları bellidir, onlar söyleyebilir. Ama Türkiye Cumhuriyeti'ni düşünen, seven, yüceltmek isteyen, bir bütün olarak bekaasını isteyen herkez bu oyuna düşmemeli.

Bütün bu nedenlerle PKKnın yaptığı TERÖRİZM dir. TSK nin operasyonları ise TERÖRİZMLE MÜCADELE dir.

Türkiye'de Ne Kürt İç Savaşı ne de İç savaş vardır.

İç savaşta iki taraf olur. Kürtler bu savaşta PKK tarafında değildir.

PKK ile mücadele ederken şehit olan nice Doğulu ve güneydoğulu askerimiz vardır.

Kürt kökenli sivil vatandaşlarımız, otobüs ve minibüsü tarayan PKK yüzünden pek çok kayıp vermiştir.

Bu bölgelerde Korucular yerli halktır.(Bazı hainler hariç) Pkk nın hedefleridir.

PKKnın içersinde sadece kürt kökenliler değil pek çok milletden teröristler vardır. bu da zaten pkk ya terörist demek için yeterlidir. PKK bir etnik örgüt değildir.

Pkk lılar birileri tarafından nasıl kandırılmış ve kullanılıyorlarsa, bölge halkından da pkk nın ve pkk yı kullanan güçlerin propagandalarına kanan, sempati besleyenler olabilir.
Bu sempatizanları da örgüt teröristleri ile aynı kefeye koyamazsın.

Ben Kuzey ırakta pkk ya karşı savaşan pek çok kürt kardeşlerimizi tanıyorum.
PKK ya lanet okuyan kürtleri tanıyorum.

Bu nedenle pkk nın tereörist katliamlarına ve TSK nın pkk ya karşı mücadelesine bir iç savaş denilemez. Avrupa Parlementosu ve Türkiyenin güçlenmesini istemeyenlerin ve hatta televizyonlarda konuşan, haber sunan bazı sabatayistlerin amaçları bellidir, onlar söyleyebilir. Ama Türkiye Cumhuriyeti'ni düşünen, seven, yüceltmek isteyen, bir bütün olarak bekaasını isteyen herkez bu oyuna düşmemeli.

Bütün bu nedenlerle PKKnın yaptığı TERÖRİZM dir. TSK nin operasyonları ise TERÖRİZMLE MÜCADELE dir.

Söylediğin güzel olan lakin azınlıkta olan şeyleri bende biliyorum.

Ama ben şehirden dağa aylık maaşını yetiştirenleride biliyorum.

T.C kimlik numarasının ona neden verildiğini sorgulayanları da biliyorum.

Ben genellemeyi sevmiyorum ama bu konuda büyük bir çoğunluktan bahsedebilirim.

Kime güvenmemiz gerektiği konusunda artık bir netliğe varmalıyız. Yoksa ülkenin bekasını kimlere teslim ettiğimiz konusunda şüphelerimiz her zaman olacaktır.

Geri