üyelik iptali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman üye oldunuz? Sadece 1 mesajınız var o da iptal etmek için.Yani ben kopmayayım da kim kopsun? :durdurun

sadece üyeliğimi iptal etmek istiyorum bir mesaj veya 100 mesaj önemli değil vazgeçtim okadar

ahahahaha süper ciddeennn :)

Yetkili arkadaşlar gereğini yapacaktır,merak etmeyin. :victory

Sizin gibiLeri kim Gönderiyo..Geçende biri böle Dedi İstemiosan bidaha Sağ Üsteki X iŞaretini tıkla..

Lütfen acayip Acayip Konular acmayaLım:saskin

ya sadce üyelik iptaliyle ilgili bişi bulamadım bende üyelik iptaliyle ilgili konuları arattım birisi şikayet ve öneriler bölümüne bununla ilgili isteğini belirtmiş bende ona göre böyle bir konu açtım forum olaylarını pek bilmem sadce üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum

ya sadce üyelik iptaliyle ilgili bişi bulamadım bende üyelik iptaliyle ilgili konuları arattım birisi şikayet ve öneriler bölümüne bununla ilgili isteğini belirtmiş bende ona göre böyle bir konu açtım forum olaylarını pek bilmem sadce üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum

Burdaki Cogu insann İşini aksatıyorsun arkadasım....Üye İptal olmus olmamış Ne farkederr.Çık birdaha girmezsin....Yada banlarlar tamam oLurr..Buu gidişte Sana ban yoLu Gözüküyo:goz:

tamam üzgünüm kimsenin işini aksatmak istemem ama bu kadar olay olacağını bilseydim bu olaya hiç girmezdim rahatsız ettim sanki forum dan ayrılmak isyene düşman gözüyle bakılıyor onu fark ettim ban yolunu ben bilmiyorum ne yapmak isterlerse onu yaparlar

anlamıyorum geyik yapacak ne var ?

sannane51 üyeliğini iptal etmek istiyorsan p.m. at yöneticilere. Veya kalsın üyeliğin, burda herkesin bilgisi gizlidir. Sorun olmaz onun için :vur

üyeliginiz 1 gün içersinde silinicektir konu kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri