ütadlar ufak bi sorunum var bi bakın engin bilginizi esirgemeyin

erdem40

New member
Reaction score
0
bilgisayarımda gizli klasörü bulamıyorm yukarı daki arçlar segmentinde klasör seçenekleri yok denetim masasındada yok ne yapıcam şlimdiden tşk bi baska problemde görünümden küçük resim e tıkladığımda foto kareleri büyük çıkıyor bu neden? sağolun varolun cevaplarınızı bekliyorum

başlat menüsünden ara'yı tıklayıp klasörün adını yaz bulursun
2. problemi anlayamadım

klasör seçenekleri için : başlat/çalıştır/regedit
regedit i açınca CTRL+F tuş kombinasyonu ile arama pencereesini aç. ve " Nofolderoption " yada " Nofolderoptions " u arat. bulduğu kayıtı sil. bilgisayarını yeniden başlat. klasör seçekleri geri gelir.

gizli dosyalarını bulmanın bir yoluda neroda cd yazma bölümüne girmendir. Ordada rahatça gizlemiş olduğun klasörü bulabilirsin.

herhagibir kalsörü ac yukarda araclar\dosya ayarlarına gel, oradn wiev yada görüntü ye gel sonra gizli dosyaları goster diye bir secenek var onu işaretle ok de tamamdır.

kardeş sana microsoftun sahte yazılım uyarısı geliyormu ?

arkadaşların bilgisayarıda aynı yüzden yanıma gelmişti büyük ihtimal ondandır

alakası yok.. sahte yazılım uyarısı ile.. sahte yazılım uyarısı sistemin işleyişini değiştirmez, bazı şeyleri görmenizi engellemez. klasör seçeneklerini görememesinin nedeni sistem bulaşan bi spy ın kayıt defterini değiştirmesi...

sorun windows explorer da anlaşılan başka bi programla gör ardından kopyala başka bi klasöre,
winrar kesin vardır sende onla yap mesela!

Geri