üniversiteyi kazandınız ama yurtlar nasıl

delly

New member
Reaction score
0
kardeşlerim ben mağdur oldum siz olmayın

yurda girerken müşteri olduğunuzu

ve onlara size muhtaç olduğunu belirtmek istiyorum

yurda girerken senet imzalatıyorlar ve

sizin ayrılma gibi bi şanşınızı bırakmıyorlar yani isteseniz bile çıkıp başka biyere

gidemiyorsunuz

yemek konusu da bi dert tabi iyi çıkmaz ise siz de doğal olarak hakkınızı arayın

senete imza bile atsanız dönemlik atın ayrılacağınız zaman fazla kafanız yorulmaz

galiba seninki özel yurt. devlet yurdundan istediğin an ayrılıp kalan günlerin parasını alabilirsin:D

evet özel yurtlarda böyle şeylerin olduğunu duyuyoruz.Bunun yanısıra olmayan hizmetleri varmış gibi de gösterebiliyorlar.dikkatli olalım ve vaadettiklerini görmeden kabul etmeyelim.senet olayınıda ya imzalamayın çok zorda kalırsanız dönemlik imzalayın.devley yurtlarında bu tarz şeyler yok.Ben 3 sene devlet yurdunda kalan birisi olarak pek de rahat olduğunu söyleyemem ancak bir süre kalmak insanı olgunlaştırıyor.Siyasetde devlet yurtlarında fazlacana var.Saygılarımla .Kolay gelsin

hımm burda bi mekatronik kokusu alıyorum galiba ....

özel yurtların Allah belasını versin ,ben zamanında belediyenin yurdunda kalmıstım onda öyle bi sorun yoktu Allah'tan ,

yaa bizim ark.lar özel yurtta kalıyor hepsi aç günde 3 öğün aynı yemek olurmu aynı yemeği ısıtıp ısıtıp koyuyorlar :D

bende özel yurttan yrıldım.sanırım tüm yurtlarda aynı sorun.yöneticiler ikili oynuyor.herkes aynı ücreti verseler de onlar herkese farklı muamele ediyorlar.devlet yurdunda kalan arkadaşlarım da rahat ders çalışamamaktan ve yemeklerden şikayet ediyor.vallahi ben eve çıktım da üniversite okuduğumun farkına vardım.hele teksen çok daha rahat:D

Geri