üniversite öğrencilerine taktikler:)

ases

Altın Üye
Reaction score
0
- apartmana giriş ve çıkışlarda rastladığınız her komşuya sırıtıp selam verin. her gülümsemeniz, evde ses yaptığınız günlerde, sizin için kredi'ye dönüşecektir ve kapınıza şikayete gelecek komşu sayısını azaltacaktır..

- belki yeriz mantığıyla marketten alışveriş yapmayın. o yiyecekler yenmez, olan giden paranıza olur. alışveriş listesi yapmadan markete gitmemek sizin yararınıza olacaktır..

- yanınızda kız varken, apartmandan birilerine rastladığınızda, utanıp sıkılmak yerine, kendinizden emin davranırsanız, şüpheleri en aza indirirsiniz * *

- elinize üç kuruş fazla para geçtiğinde çarçur etmeyin.. o paraya çok ihtiyacınızın olacağı günler gelecektir *

- evi çok düzenli tutmayın. en fazla 2 gün içinde ev tekrar dağılacaktır. boşuna kendinizi üzmüş olursunuz..

- batak bilmiyorsanız en kısa zamanda öğrenin..

- ilk günlerde arkadaşları eve toplayıp komşuları kıllandırmayın.

- oturup bulaşık sırası için liste yapmayın o listedeki sıra hiçbir zaman uygulanmaz.

- kedi, köpek, timsah gibi evcil hayvanlar almayın çünkü o hayvanlar kısa süre sonra ya açlıktan ya pislikten ölür.

- arada bir camları açıp evi havalandırın, eğer bu işlemi yapmazsanız atılmayan çöplerin yaydığı kokuyla sigara dumanının birleşmesinden ortaya çıkan gazdan zehirlenip evcil hayvanlarla aynı kaderi paylaşabilirsiniz.

- akşamları mümkün olduğu kadar geçerken uğradım bahanesiyle başka arkadaşlarınıza gidin ve orda yemek yiyin böylece hem yemek yapma hem de bulaşık yıkama dertlerinden kurtulursunuz.

- ev sahibiniz yakın bir yerde yaşıyorsa içki şişelerini evde biriktirmeyin çünkü ev sahibi geldiğinde kendisi hayatında hiç içki içmemiş gibi davranır ve kıllık yapar

3 gecedir ogrenci ewinde koltukta battaniye ile yatiyorum :S cok sukur bu gece kendi ewimdeyim

bitmez bu cileeeeeeeeeee

ama sunu soliim, bu dunyanin en zewkli cilesiiiii :D:D:D:D

valla bunları zaten uyguluyoz ama yine de sürünüyoz yazık valla tüm ögrenci kardeslerime....

I_PeNTaGRaM_I' Alıntı:
Herşeyi güsel be öğrenciliğin... Bizim ew sahibi biz evde yatarken ewe girip ortalığı kolaçan edip çıkargiderdi..

Bizim ev arkadaşıda bu yüzden kadınla ilgili fantezi kurardı.. :)

:D:D:D:D:D:D

bu tavsiyelerini zaten yapıyoruz.
benim de farklı bi tavsiyem var.
- bulaşıkları hergün yıkamayın ertesi gün nasıl olsa yine batacak.
ne zaman kullanacak temiz kaşık,çatal yada tabak kalmadı o zaman bulaşık vakti gelmiş demektir.:)

ama herşey gibi öğrenciliğin de tadı başka.

güzel paylaşım ne olursa olsun öğrencilik güzel şey...

bizde bulaşık yıkama yemek yapma sorunları ön plandaydı...:)
apartmana kızla girerken yakalanmak en korkulan şeydi...

ama unutmayın ki her zaman güzel şeyler hatırda kalır öğrencilikte kötü olanlar unutulur...
herkesin yaşaması gerekir.
eline sağlık güzel özetlemişsin.
bide kapıcıyla aranızı iyi tutun ki yönetici kıllık yapmasın :)

Aga bukadar güzel tavsiye olur..ama eksikler var tabi...herşey ev sahibiyle bitmiyor veya komşuya selam vermekle olmuyor...
Bizim burda bi komşu var aga adam varya gecenin 4 ü 5 dinlemiyor cama taş atıyor.kafayı yiyecem yaa...manyak adamın rahatsız olduğu şey neymiş biliyonuzmu;gece bi banyo yapıyım dedim gerçi benimkide biraz ayılık ama neyse artık adam su sesindenmi,başka seslerdenmi rahatsız oldu nedir,camı kıracak odu herif....neyse tabi anladım o olduğu açmadım...oda alıştı zaten...ama ALLAH var ramazanda az yemek getirmediler,hakkını yemeyelim....

bide arkadaşlar size bi tavsiye bütün öğrecilerin oturduğu bi semtte oturmayın...daha uzak yerlerde oturun ki size gelip gitmeleri zor olsun ve siz onlara gidince size el üstünde tutsunlar...valla biz öyle yapıyoruz dehşet oluyor...

F.S.M' Alıntı:
Aga bukadar güzel tavsiye olur..ama eksikler var tabi...herşey ev sahibiyle bitmiyor veya komşuya selam vermekle olmuyor...
Bizim burda bi komşu var aga adam varya gecenin 4 ü 5 dinlemiyor cama taş atıyor.kafayı yiyecem yaa...manyak adamın rahatsız olduğu şey neymiş biliyonuzmu;gece bi banyo yapıyım dedim gerçi benimkide biraz ayılık ama neyse artık adam su sesindenmi,başka seslerdenmi rahatsız oldu nedir,camı kıracak odu herif....neyse tabi anladım o olduğu açmadım...oda alıştı zaten...ama ALLAH var ramazanda az yemek getirmediler,hakkını yemeyelim....

bide arkadaşlar size bi tavsiye bütün öğrecilerin oturduğu bi semtte oturmayın...daha uzak yerlerde oturun ki size gelip gitmeleri zor olsun ve siz onlara gidince size el üstünde tutsunlar...valla biz öyle yapıyoruz dehşet oluyor...

ben bu komşuyu bir yerden tanıyorum :D

ünide kız arkadaşlara giderken kapıcının sizi kızların amca oğlu olduğunu bilmesi çok süppppeeeeeer bi şi

Geri