$ükür kavusturana (:

pasaklı

New member
Reaction score
0
yaklasik 5-6 haftadir yoktum tatildeydim ve hh den cok uzak kaldim ):
2-3 gündür öylesine bakiyorum foruma yeni nickler yeni modLar aLismam sanirim zaman alicak.

herkese tekrardan slm ben pasakli tanisalim yeniLer :p

ay cok heycanlandim :D

yinemi geldin sennn : (

seferden gelmis gibisin pasak hos geldin dielim bakalım yenilerin senden öğreneceği cok sey var :):):)

Gєηco' Alıntı:
yinemi geldin sennn : (

yine geldim ben bu kadar cok seviniceni bilseydim daha erken gelmeye calisirdim :p

CHI€F' Alıntı:
seferden gelmis gibisin pasak hos geldin dielim bakalım yenilerin senden öğreneceği cok sey var :):):)

hosbulduk:) esf asil benim ögrenicem cok sey var :)

Ali Sahin' Alıntı:
ohhhh pasakli hanim aramiza tekrar hosgeldiniz gözümüz yolarda kaldi yahu:):goz:

tskler hosbulduk :)

cok öslemisim yaw

hoşgeldin pasaklı :D

Kaçınnnn....!:)

Hoşeldin pasaklı...5-6 hafta gerçekten düşününce zulüm gibi yaww....

Hoş GeLdin PasakLı

Hady BakaLım Bende Yeni Üye SayıLırım :)

Re. HoşqeLdin PaSaKLı. Sende Bana HoşqeLdin De Bakem :)

Hoşgeldin tekrar. Eminim tatil boyunca bol bol feministlikle ilgili kitaplar okumuşsundur .

Forum kurallarını okudun dime :) :)

Eskileri görmek güzel ; )

crazyquake' Alıntı:
Hoşgeldin tekrar. Eminim tatil boyunca bol bol feministlikle ilgili kitaplar okumuşsundur .

Forum kurallarını okudun dime :) :)

Eskileri görmek güzel ; )

yok cidden okumadim :p sizleri görmekte güzel :)

ismailcaliskan2000 sana gelince ömrün cok kisa onun icin avcunuyala demekten baska bisiy diyesim gelmiyo sana ...

Hoşgeldin sefalar getirdin....

Hoşgeldin Pasaklı ;)

amanın benim kankam gelmiş sen gideli ben kendimi yeniledim pasaklı tanımadın de mi ben dilis sen gittin gideli psikopat oldum ama jiletsiz sen benim jiletim ol bundan sonra:p yaf destan yasmayı isterdim ama işyerindeyim hoşgeldin sensiz hhyi bi sürü insan istila etti yönetimi ele geçirdiler falan filan:p n diyom ben yaa

hani hediyeler?:p

Geri