ücretsiz çelik programı full free

THEPOLAT

New member
Reaction score
0
PROGRAMIN ADI UKAP V1,XX türkçe

GERÇEK BİR ÇELİK ANALİZ PROGRAMINDAN AŞAĞI KALMAYAN BİR PROGRAM

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

şifre:
mkbiksi

rar açıldığında 37 mb tı bulur
içinde kullanma klavuzu
örnekler de mevcuttur
tamamen türkçedir

---------------------------------------------------------------------------------------

TÜM UPLOADLARIMI (100'LERCE TEZ -DÖKÜMAN- PROJE -ANLATIMLI VİDEO- PROGRAM)

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK LİNKTEKİ .TXT DOSYASINI İNDİREREK LİNKLER HALİNDE ULAŞABİLİRSİNİZ

Bu Linkten indirebilirsiniz

Tüm Uploadlarım ::: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

çelik programı ney gardaş ne işe yarıyor ..????

Arkadasim ben de de kullanisli bir program var buraya yuklemek istiyorum
Nasil ypaagiz bunu. biraz aciklama yaparmisin.

hakkaten program hakkında tek bi bilgi bile yokk. nasıl iş bu anlamadım. autocad desen bile hangi versiyon diye sorar insan..

Mussa her mesajıma bu cevapları yazmışsın 5 mblik dosyayı indiip bakamıyorsan bişi diyemeyeceğim. herşeyi devletten beklemeyelim...

---------------------------------------------------------------------------------------

TÜM UPLOADLARIMI (100'LERCE TEZ -DÖKÜMAN- PROJE -ANLATIMLI VİDEO- PROGRAM)

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK LİNKTEKİ .TXT DOSYASINI İNDİREREK LİNKLER HALİNDE ULAŞABİLİRSİNİZ

Bu Linkten indirebilirsiniz

Tüm Uploadlarım ::: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

evet.. sende haklısın ama indirirken ne indireceğimi bilsem hiç fena olmaz değilmi.. örneğin millet film linki ekliyor ama filmden bi kaç kare resim de koyuyorki indirenler kaliteyi görsün ve ne indirdiklerini bilsin.. yani bilinen bişey koymuyorsunki sormadan indirelim.. ücretsiz çelik programı yazacağına adını yaz bizde bilelim ne indirdiğmizi Allah Allah ya..

çelik programı da ne demek yav? biraz bilgi olsaydı keşke :(

onun derdi başka mussaa kardeş. 5 er mb lık dosyaları upload ediyorki millet indirsin rapidi puan toplasın diye. içlerinede gereksiz yere dosyayı buyutecek resim dosyası atıyor. allah boyle colugu cocugu başımızdan uzaklaştırsın tez vakit :)

onun derdi başka mussaa kardeş. 5 er mb lık dosyaları upload ediyorki millet indirsin rapidi puan toplasın diye. içlerinede gereksiz yere dosyayı buyutecek resim dosyası atıyor. allah boyle colugu cocugu başımızdan uzaklaştırsın tez vakit :)

eğer dediğin gibiyse moderatör arkadaşlar gerekeni yapmalı.. daha hiçbirini indirmedim... iyi ki de indirmemişim o zaman..

Programın ismi yazılmıştır gereksiz mesajlar moderatörler tarafından silinirse sevinirim

YA ARKADAŞLAR UPLOAD ETTİK PROGRAMI AMA İNDİREMİYORUZ RAPİD HABİRE 2 DK BEKLE DİYOR İNDİRSEM SÖYLEEYCEM İSMİNİ . BİRŞEY UPLOAD ETMEK KOLAY MI SANIYORSUNUZ 5 MB LIK DOSYA YI 1 SAATTE YÜKLEYEMEDİM rapid bu aralar çok yoğun tam %90 lara geliyor upload kesiliyor tam bi baş belAsı illa premium alın diye yapıyor sanırsam

Delimana hayranım zaten .... Moderatör isterse kendi siler zaten sen işine bak önce bi 5 mb lık dosya yüklede paylaş gör nasıl zor .. Seni kale almadığım için birşey yapmıyourm ama bi moderatör yada yönetici söYleSE şu dediğini bütün linkleri silerim. SİLMEK KOLAY AMA SENİN YÜZÜNDEN İHTİYACI OLAN ADAMLAR MAHRUM OLMASIN . TÜM LİNKLERİ SİLEYİM ALTINA DELİMAN İSTEDİĞİ İÇİN SİLİNMİŞTİR YAZAYIM İSTERSEN. BU ARADA ÇOCUK SENSİN 37 YAŞINDAYIM BEN SENİN HAYATIN KADAR PROJE ÇİZDİM 12 MİLYONLUK RAPİD İÇİNDE 1OO TANE PROJEMİ UPLOAD ETMEM TANESİ 5-20 MİLYAR ARASI

eğer dediğin gibiyse moderatör arkadaşlar gerekeni yapmalı.. Daha hiçbirini indirmedim... Iyi ki de indirmemişim o zaman..

bence en çok sen indrimişsindir ...

bence en çok sen indrimişsindir ...

kotalı olduğum için maaleysef ay sonuna denk gelmişti ve kotamı aşmıştım zaten. o yüzden idirmemiştim.. ama zaten indirmeye de ihtiyacım yok. sadece merak etmiştim adını.. sap2000 ve xsteel ile her türlü çelik çizimi zaten yapabiliyoruz çok şükür..

En güzeli şurda iki paylaşım yapalım dedik aslında kendi arşivimi yedeklemek için rapid e yüklemiştim burdada paylaşayım dedim burnumuzdan getirdiğiniz bundan sonra paylaşım falan yok ...

Geri