€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Yanan Lamba
Öğretmen teneffüste bir çocuğun yere düşen çikletini alıp tekrar ağzına
attığını görünce derste bu konuyu işlemeye karar verir. Derse girince "Çocuklar,
teneffüste bir arkadaşınızın yere düşen çikletini tekrar çiğnediğini gördüm.
Bu sağlığa zararlı bir şeydir. Şimdi söyleyin bakalım neler ağza alınmaz?" diye sorar.
Bir çocuk el kaldırır "Yere düşen çikolata ağza alınmaz" der.Biri kalkar
"yere düşen bisküvi ağza alınmaz diye cevaplar.Başka biri kalkar
"yere düşen goflet ağza alınmaz der. Biri el kaldırır ve kendinden emin bir şekilde
"Yanan lamba ağza alınmaz öğretmenim" deyince öğretmen şaşırarak
"Oğlum ne alakası var şimdi konumuzla bunun.Kim söyledi bunu sana"
deyince çocuk "valla öğretmenim geçen gece daha ben uyumamıştım.
Annemle babam da kendi odalarındaydılar. Annem babama "LAMBAYI SÖNDÜR AĞZIMA ALACAĞIM" dedi.:durdurun
Jet skici
Plajda güneşlenmekte olan Temel in yanına koşarak gelen genç kız :
- Biraz önce burada bir jet
-ski ci vardı, acaba onu gördün mü ? Temel sağına bakar, soluna bakar , doğru düzgün bir adam göremez;
- Şu an nerde olduğunu bilmeyrum ama istersen ben yavaş yavaş yaparum...
Rahibe
Kamyoncu günlerdir yollardaymış yolda otostop yapan bir rahibe görmüş ve sevaptır alayım şunu diye düşünmüş ve durmuş ..
.Biraz gittikten sonra kamyoncu vites değiştirirken kaza ile rahibenin bacağına dokunmuş,rahibe kıkırdamaya başlamış ..
Adam tekrar kaza ile olmuş gibi rahibendin bacağına dokunmuş bakmış rahibe kıkırdıyor. Zaten adamın kafasına vurmuş ...
çekmiş sağa ...sen gel bakayım arkaya deyip tutmuş rahibenin kolundan ..
.rahibenin tepkisi ise yok hayır oradan olmaz o Tanrıya ait ama arkadan yapabilirsin ?
seklinde olmuş. Neyse adam işini bitirmiş ve yola devam etmişler. Rahibe artık inmeye karar vermiş ...
.kamyoncu seni tekrar nasıl bulabilirim ? diye sorunca rahibe gayet kolay buralarda herkes beni tanır,
rahibe kılığındaki ibne nerede diye sorman yeterli:hhmanD
Öğretmen teneffüste bir çocuğun yere düşen çikletini alıp tekrar ağzına
attığını görünce derste bu konuyu işlemeye karar verir. Derse girince "Çocuklar,
teneffüste bir arkadaşınızın yere düşen çikletini tekrar çiğnediğini gördüm.
Bu sağlığa zararlı bir şeydir. Şimdi söyleyin bakalım neler ağza alınmaz?" diye sorar.
Bir çocuk el kaldırır "Yere düşen çikolata ağza alınmaz" der.Biri kalkar
"yere düşen bisküvi ağza alınmaz diye cevaplar.Başka biri kalkar
"yere düşen goflet ağza alınmaz der. Biri el kaldırır ve kendinden emin bir şekilde
"Yanan lamba ağza alınmaz öğretmenim" deyince öğretmen şaşırarak
"Oğlum ne alakası var şimdi konumuzla bunun.Kim söyledi bunu sana"
deyince çocuk "valla öğretmenim geçen gece daha ben uyumamıştım.
Annemle babam da kendi odalarındaydılar. Annem babama "LAMBAYI SÖNDÜR AĞZIMA ALACAĞIM" dedi.:durdurun
Jet skici
Plajda güneşlenmekte olan Temel in yanına koşarak gelen genç kız :
- Biraz önce burada bir jet
-ski ci vardı, acaba onu gördün mü ? Temel sağına bakar, soluna bakar , doğru düzgün bir adam göremez;
- Şu an nerde olduğunu bilmeyrum ama istersen ben yavaş yavaş yaparum...
Rahibe
Kamyoncu günlerdir yollardaymış yolda otostop yapan bir rahibe görmüş ve sevaptır alayım şunu diye düşünmüş ve durmuş ..
.Biraz gittikten sonra kamyoncu vites değiştirirken kaza ile rahibenin bacağına dokunmuş,rahibe kıkırdamaya başlamış ..
Adam tekrar kaza ile olmuş gibi rahibendin bacağına dokunmuş bakmış rahibe kıkırdıyor. Zaten adamın kafasına vurmuş ...
çekmiş sağa ...sen gel bakayım arkaya deyip tutmuş rahibenin kolundan ..
.rahibenin tepkisi ise yok hayır oradan olmaz o Tanrıya ait ama arkadan yapabilirsin ?
seklinde olmuş. Neyse adam işini bitirmiş ve yola devam etmişler. Rahibe artık inmeye karar vermiş ...
.kamyoncu seni tekrar nasıl bulabilirim ? diye sorunca rahibe gayet kolay buralarda herkes beni tanır,
rahibe kılığındaki ibne nerede diye sorman yeterli:hhmanD