öss önemli yardım lütfen!!!

owomoyela

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben ilk senemde sınava girip 4 yıllık bi üniversite kazandım...ama okulumdan ve bölümümden memnun değilim...bu sene öss ye girersem ortaöğretim başarı puanım %50 düşeceği için 2009 össye girmek istiyorum...mesela bn bu sene bu okulu bitirip,kaydımı sildirirsem yada dondurursam önümüzdeki sene sınava girdiğimde puanım düşermi acaba...yada kaydı sildiremez veya donduramayıp...okulada devam etmeyip öss ye hazırlanırsam tüm derslerden kalacağımdan bu bir sorun teşkil edermi..beni bilgilendirirseniz sevinirim...

ne demek istediğini biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalışırım

eğer okulu bırakmayı kafana koyduysan hiçbişeycik olmaz...kaydını sildir veya dondur...ama dondurmak mantıksız çünkü dondurman için kayıt parasını vermen lazım...herneyse diğer sene okula uğrama ve 2009 össye gir...

Eğer harç paran fazla değilse okulunu dondurma. Öss ye hazırlan ama sınav zamanıda devamsızlıktan bırakmayan derslerin sınavlarına gir. Bunun sana 2 faydası olur. Eğer öss de başka bir bölümü kazanırsan büyük ihtimalle geçtiğin derslerden muaf sayılırsın. öss de istediğin başarıyı yakalayamazsan da tekrar okuluna devam edebilirsin. Bölüm bilgilerini vermediğin içn bu kadar yorum yapabiliyorum Başarılar

öss başvuru formları ne zaman çıkıcak, ya da çıktı mı ? bizde girelim sınava :saskin

arkadaşım 4 yıllık bir okula yerleştikten 1 sene sonra sınava girersen puanın düşer mesela 2007de kazandın 2008de tekrar öss.ye girersen okul puanın dediğin gibi %50 düşer ama 2009da girdiğinde puanın düşmez ayrıca okulu sevmiyorsan ve tekrar öss.ye gireceksen sana tavsiyem dondurmandır kayıt sildirme eğer ki tekrar kazanamazsan elinde bu okul bulunsun hiç değilse

Geri