önerilerinizi bekliyorum

toshiba_87

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sistem önerilerinizi bekliyorum anakart işlemci yazdıklarım olıcak ama ekran kartında karar veremedim ben bir şey ekledim ama birde sizin bakmanızı istiyorum önerilerini yazan yazmayan herkese çok teşekkürler

ANAKARAT EP45T-UD3LR Intel P45 DDR3 1800MHz 1600FSB

İŞLEMCİ Core2 Duo E8400 3.0GHz 6MB Cache 1333FSB 45nm

EKRAN KARTI ASUS 9500GT GDDR2 1GB 128Bit Nvidia DX10 ekran kartında hdmı ve dvı çıkışı olanlar tercihimdir

Diğer bileşenşerlerde önerilirinizi bekliyorum bunlar
KASA,KLAVYE MOUSE,RAM DDR3 ,OPTİK SÜRÜCÜ DVD,HDD 320-500 GB ARASI BENDE 1TERABAYT VE 250 GB HARİCİ DİSKLER VAR O YÜZDEN FAZLASINA GEREK YOK DÜŞÜNCESİNDEYİM GENEDE SİZLERİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM HERKESE TEŞEKKÜRLER

işlemci olarak amd dene ve de ana kartı kart olarak da asus dene ekran kartıda 1gb ati asus alabilirsin madem iii bilgisayar istiyorsun 256 bit olmasına dikkat et

işlemci olarak amd dene ve de ana kartı kart olarak da asus dene ekran kartıda 1gb ati asus alabilirsin madem iii bilgisayar istiyorsun 256 bit olmasına dikkat et

Katılıyorum 256 bit en idealdir 1 gb ekran kartları için 128 bitle performans düşüklüğü yaşayabilirsin.

Bu arada core 2 yerine quad neden tercih etmiyorsunuz ?

Katılıyorum 256 bit en idealdir 1 gb ekran kartları için 128 bitle performans düşüklüğü yaşayabilirsin.

Bu arada core 2 yerine quad neden tercih etmiyorsunuz ?

bütçemi yazmayı unutmuşum en fazla 1200-1300 arası olduğu için yani ksııtlı quad seçtiğim zaman işlemci çok para yiyor işlemcide bu zamana kadar hep intel kullandım amd ne bileyim çok ilgimi çekmiyor ekran kartındada benim sizlerden istediğim model olarak hangileri olabileceği çeşitli sitelerde pc toplama sihirbazlarından 1500 gibi rakamlar çıkıyor ve çok fazla üst şeylerde yazmıyorum

Geri