önemlidir???

siezma

Banned
Reaction score
0
Sizce meclisteki teröristleri paketlemek mi yoksa dağdakileri paketlemek mi daha önemlidir???

meclis bir kazandır
ve o kazanın içine pislik bulaşmıştırr namussuzluk bulaşmıştır şerefsizlik bulaşmıştır haram bulaşmıştır
ben o kazanı dökerim

o kazan kirli kazandır ondan yemek yemem...

bence kazan dökülmeli dağdakilerde paketlenmelii

yani işin özü şuuu

meclise namus şeref yemini edenleri denetlemeye açık olmalı bakalım namus şeref yeminine bağlı kalıyormu.
sözün senet olduğu günler eskidendi..şimdi söz verenler kuyruk sallayarak yemin ediyorr.sözlerinde yeminlerinde durmuyorlarr her türlü ahlaksızlığı yapıyorlarr..edilen yeminler sorgulanabilmeliii ve sert tedbirler alınmalı yoksa elini kolunu sallayan meclise girer kuyruk sallayarak yemin eder tek ayak üstünde yemin ederrr....bu kadar özgürlük sizce mantıklımıı ..bu özgürlüğe bir denetim yapılamazmıı

bakalım Atatürk ilke ve inklaplarına ,Cumhuriyetimize bağlı kalacaklarına ettikleri namus şeref yeminine sadıklarmııı

yoksa namussuzluk şerefsizlikmi yapıyorrlarrrr yoksa vatanımı satıyorlarr

bu meclis yargılanmalı.bu meclis milletimizi temsil edemez..bu meclis kirlidir milletimizi temsil edemez aldığı kararlar kirlidir çıkardığı kanunlar kirlidir seçtiği insanlar kirlidirr...bu meclis milletimizi temsil edemez bu meclis şer odaklarını temsil ederrr bu mecliss kirlidirrr

ayrım yapılmadan
bölücüler hem içte hem dışta mahkeme edilmeli ve gereken adalet tecelli edilmeli....hıyanet içinde olanlara istedikleri özgürlük istiklal mahkemelerince hakkıyla verilmelii
ve bu olanlardan ders alınmalıı

Sevgili kardeşim karqta öncelikle yazdıklarına aynen katılıyorum. ama eklemek istediğim içimi cayırrrr cayırrrr kemiren birşey var.

Neydi o hani ismini unuttum (unutturuldum ve unutturulduk) bi kadın vardı ve bu kadının pkk kamplarında elinde kaleşnikof ile verdiği pozlar vardı. Ya sahi o kadına ne oldu. Naaptılar öldü mü o kadın, yoksa ülkeyi terk mi etti...

Ben söyleyim. Ülkeyi terk falan etmedi. Hala domuz gibi. Hatta geçenlerde k.ırak operasyonunu protesto için diyarbakırdaydı.Lafın özü şudur -ki babayiğidin biri çıkıp sen nasıl pkk kampında resim çektirdin demedi, pkk nın Atatürkün kurduğu mecliste işi yok aslında topraklarımızda işi yok demedi.

Dokunulmazlık mışşşş PALAVRA!!!!! yerim ben öyle dokunulmazlığı. Bana versinler tırnaklarımı uzatıp onlarla parçalamazsam namerdim. Niye dokunamıyorsunuz bu haine sevgili savcılarım, çok sevgili paşalarım, sağduyulu vekil-i millet lerim. Ne oldu? Bu ülkeye verdiğiniz sözü ne çabuk unuttunuz.

DURUN DA BEN HATIRLATAYIM.

GENÇLİĞİN ATATÜRK'E CEVABI

Ey Büyük Ata,
Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz. Bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. İstikbâlde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizler, bütün hızımızı senden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun güçlü temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçlidir. En kıymetli emanetimiz olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti, varlığımızın esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde sonsuza dek yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir. İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar, en modern silahlarla donanmış olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, ulusal birliğimizi ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaktır. Çünkü, bu aziz vatanın toprakları üzerinde yetişen azimli ve inançlı Türk gençliği, dökülen temiz kanların ve Cumhuriyet devrimlerimizin aydın ürünleridir. Vatanın ve milletin selameti için her zorluğa iman dolu göğsümüzü germek, gerçek amacımızı olacaktır.

Ey Türk'ün büyük Ata'sı !
İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz.

Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize, namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük Türk ulusuna adarız.

Türk Gençliği

Öncelikle Meclisten temizlenmelidir. Dağda zaten bir mücadele var. Ama bu adamları mecliste gören dağdaki asker ben ne için çarpışıyorum demez mi?

Aktif olarak teröre devam ederken aktif olarak teröre destek veren hiç bir siyasi hareket dünyanın hiç bir yerinde demokrasinin nimetlerinden yararlandırılmaz. Ne demokrasisi bu? Askerlerimize kurşun sıkan soysuzlara kardeşlerimiz diyenler de soysuzdur. Benim mehmetçiğim dağda kelle koltukta ülkeyi savunacak dağdakilerin temsilcileri meclise girecek. Benim için meclisteki temizlemek de yetmez.

Ya bunlara oy veren zihniyet eğitilip cehaletinden arındırılmalıdır, ya da terör örgütüne taban, eleman, maddi manevi destek saplayan DTP'ye oy veren her vatandaşla da açık açık mücadele edilmelidir.

Ülkeden toprak koparmak için ülkenin polisine taş at, her gün köğekler gibi şiddet gösterileri yap, yak, yık yağmala, askere polise taş at, silah sık sonra bu benim demokratik hakkım ben özgürlük istiyorum de.

Esas ben özgürlük istiyorum. Kendi ülkemde TÜRKiyem'de bu soysuzların yarattığı kaos, terör ve şiddet ortamı olmadan yaşama özgürlüğü istiyorum.

Benim için Meclisteki, Meclistekine oy veren ve dağa çıkan hepsi birdir. Hepsiyle top yekün mücadele gerekir.

saygılar

meclistekilerini, bi zamet

Toptancılık daha iyidir.ayırt etmeye gerek yok.

tabiki meclistekiler temizlenmelidir çünkü farkındaysanız pkk ya yapılan her opersyonda meclistekiler çıkıp bildiri yayımlıyorlar...bizim ülkemizde de nedense bu pkk savaşında dış ülkelere haklı olduğumuzu gostermek gibi bir çaba var(neden boyle birşeye gerek duyuyor anlmıyorum ya ...adamlar binlerce askerimizi oldurdur hala haklı olduğumuzu kanıtlamya çlşıyoruz)meclisteki pkk yanlısı vekiller de bildiri yayımlayakar hem basın gucunu kullnmış hemde bize düşman olan dış güçlere yakalık yapmış oluyor.. benim onceliğim meclistekilerin temzilenmesi olur...ardından kokunu kazımak lazım pkk itlerinin..

Geri