önemli bilgilendirme!!! sakın yuklemeyin

ases

Altın Üye
Reaction score
0
MSN Messengerın en yeni sürümü olan 8.0 ya da diğer adı ile MSN Messenger Live kullananları kötü bir sürpriz bekleyebilir.

Güvenlik progrsmı üreticilerinin bu konuda uyarılaır var:

MSN 8.0 kullanıcıları arasında dolaşan virüs, tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Virüs, bulaştığı bilgisayarda MSN 8.0 listesinde bulunan herkese download linki gönderiyor. Kullanıcılar ise BETA8WEBINSTALL.EXE isimli dosyayı indirmekle yemi yutmuş oluyorlar. Uzmanların önerisi; MSN Messenger 8.0 veya Messenger Live, henüz stabil sürümünü çıkarmadı. Beta aşamasında olan bu yazılım yerine, güvenlik açığı olmayan stabil sürümü de indirilebilir konumda olan MSN Messenger 7.5 kullanılmalı.

Bu msn 8.0 öyleki kurulduğu bilgisayarı çökertiyor. Benim size tavsiyem yukardaki uyarıyı dikkate alıp bu programdan uzak durmanız.... Yok illada indirip görmek istiyorum diyorsanız bilgisayarınızın format atılmak üzere hazır olduğunu kabul edin...
emeğe saygı....

ases' Alıntı:
MSN Messengerın en yeni sürümü olan 8.0 ya da diğer adı ile MSN Messenger Live kullananları kötü bir sürpriz bekleyebilir.

Güvenlik progrsmı üreticilerinin bu konuda uyarılaır var:

MSN 8.0 kullanıcıları arasında dolaşan virüs, tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Virüs, bulaştığı bilgisayarda MSN 8.0 listesinde bulunan herkese download linki gönderiyor. Kullanıcılar ise BETA8WEBINSTALL.EXE isimli dosyayı indirmekle yemi yutmuş oluyorlar. Uzmanların önerisi; MSN Messenger 8.0 veya Messenger Live, henüz stabil sürümünü çıkarmadı. Beta aşamasında olan bu yazılım yerine, güvenlik açığı olmayan stabil sürümü de indirilebilir konumda olan MSN Messenger 7.5 kullanılmalı.

Bu msn 8.0 öyleki kurulduğu bilgisayarı çökertiyor. Benim size tavsiyem yukardaki uyarıyı dikkate alıp bu programdan uzak durmanız.... Yok illada indirip görmek istiyorum diyorsanız bilgisayarınızın format atılmak üzere hazır olduğunu kabul edin...
emeğe saygı....

Şu dolaşan saçma maillerden birisi olabilir :) Kaynak gösterebilmen mumkun mu ?

ben bu bilgilendirmeyi ağzım yandıktan sonra paylaştım sizinle bunun sebebi stabil surumu hala aktif edilmediğinden pek guvenilir olmuyo benden soylemesi biraz daha bekleyin yuklemek için...

Neden saçma olsun ki. Gerçektende orjinal sürümü çıkmadı msn 8.0 ın. Çıksa zaten msn.com da yayınlanır. Sadece yabancı dillerde var. Türkçesini yaptılar ama güvenilirliği hala tartışılır.

zaten msn yapmamışki bunu , güvenirliliğini ordan kaybediyor. ama yalan ama gerçek ...

yaklasık 1 aydır kullanıyorum boyle bır sorun yaşamadım:lol:

Arkadaşlar o zaman indirildiği siteye bakın microsoftun orjinal sitesi değilmi..

Senin dediğin davetiye gönderme ne alaka.... Ben 2-3 aydır kullanıyorum Pekala da güzel bence tarışmaya gerek yok çünkü daha önce çok konuşuldu

evet kardeşim bilgisayarım yükledikten bir gün sonra çöktü çakmadım tabii tekrar yükledim 8.0 ertesi gün yine gittii bu yazıyı okudum akıllandım teşekkürler:mad: :mad: :mad:

bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bendede bir sorun yok ilk zamanlar vardı 10 gün içersinde sorunsuzunu geliştirdiler şimdi maaşallah güp güzel çalışıyo genede uyarın için saol...

Geri