öLü sinekten resim yapıyor homie's..(:

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Ölü sinekten resim yapıyor!

thumbnail.php

İsveçli fotoğraf sanatçısı Magnus Muhr, tarih boyunca insanların en sevmediği böceklerden biri olan sinekleri sanatında kullanıyor

Evinde pencerelerin ve lambaların etrafında bulunan ölmüş sinekleri toplayan Muhr, onları bir kağıt üzerine yerleştiriyor ve etraflarına şekiller çizerek komik resimler oluşturduktan sonra onların fotoğrafını çekiyor.

Sineklere kayak yaptıran, dans ettiren, akrobatik hareketler deneten İsveçli sanatçı, "Bu fikir 5 yıl önce bir partide aklıma geldi. Çok sıkılmış ve yürüyüşe çıkmıştım. Sonra yerde ölmüş sinekler buldum ve bu fikir aklıma geldi" diye konuştu.

Eve geldikten sonra ölmüş sinekleri beyaz bir kağıt üzerine yerleştirdiğini ve onları kalemiyle komik pozisyonlara soktuğunu anlatan 40 yaşındaki Muhr, yaptığı çok basit ve anlaşılır resimlerle sineklerin popüler hale geldiğini belirterek, "Mizah uluslararası bir dil ve insanların düşündüklerini anlatıyor" dedi.

Cımbızla her bir sineği kağıt üzerine yerleştirmesinin çok zamanını aldığını dile getiren Muhr, resimleri yaparken eğlendiğini, ancak çok yorucu ve karmaşık bir iş olduğunu söyledi.

Hiçbir zaman sinekleri öldürmediğini vurgulayan İsveçli sanatçı, onlar üzerinde başka herhangi bir işlem yapmadığını da belirtti.

thumbnail.php

İsveç’in Karlskoga kasabasında yaşayan ve koleksiyonunu genişletmeyi planlayan Magnus Muhr, fotoğraflarının kopyalarını 35 sterline (yaklaşık 88 TL) satıyor.

Daha öncede görmüştüm çok garip ilgi alanı var :)
Eline sağlık
sinek-5.jpg

file.ashx

dead_flies_art_06.jpg

bu sinekleri öldürüyormu aceba yoksa biyerden satınmı alıyor ???

bu sinekleri öldürüyormu aceba yoksa biyerden satınmı alıyor ???

Bu nasıL bi sorudur adamım ya..AyrıntıcıLık diye buna derim işte..KendiLeri gönüLLü oLarak geLiyorLarmış maksat sanat'a destek.. :biggrin: :biggrin:

Sinek koleksiyonundan köseyi döner artik :biggrin:

MozoLe Miяach;5005048' Alıntı:
Bu nasıL bi sorudur adamım ya..AyrıntıcıLık diye buna derim işte..KendiLeri gönüLLü oLarak geLiyorLarmış maksat sanat'a destek.. :biggrin: :biggrin:

yakında sinekler için kast ajansı kurulursa şaşmam dai :)
adamların pardon sineklerin resmen çekimi var ya :eek:ha

MozoLe Miяach;5005048' Alıntı:

sinekler toplanmış sanat için gerekirse ölürüz diyorlar :D

formumuz da sinekten uçak yapıldığını görmüştüm demekki gittikçe insanların hayal gücüne ilham veriyor mahlukat :))))

Bana mail ile gelmişti bir çok resimleri bayagı gülmüştüm yaratıcı bir insan

..:.. fikre bak manyak La bu herıf nerden geLdıyse akLına ..:..

Adamın Evini ß*k Götürüyo HerhaLde ßu Kadar Sineği Nerden ßuLduysa :D

Geri