öfke, küfür yada banlamak çözüm mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tureks

New member
Reaction score
0
arkadaşım niye beni banlayıp forumdan atıyorsun ki? aranızdaki kavgaya karışmadığımı ifade ettim. beni pm'e falan yollama! arkadaşın yapması gereken salyalarını saçmak ya da daha da alçalmak olmamalı! kuru da olsa iyiniyetle o forumu kullananlardan özür dilemek! bak ben o sitenin adını vermiyorum bile!
banlamak sorunu çözmeyecek, özür dilesin yeter! emin olun bu iş tatlıya bağlanacak. kimseyi rahatsız etmek gibi bir düşüncem de yok!

banlandıgın nickini soyle yada konuyu soyle de ne oldugunu bilelim

sARI çİZMELİ memed ağA
Olay ne bilen yoqq link versen de bizde anlasak olayı, eğer haklıysan zaten gerekeni yapar mod.lar

fofer' Alıntı:
sARI çİZMELİ memed ağA
Olay ne bilen yoqq link versen de bizde anlasak olayı, eğer haklıysan zaten gerekeni yapar mod.lar
sizi üzecek ya da birebir ilgilendirecek bir konu değil! içiniz rahat olsun!

hep aynı olay sucsuz yere kimse seni banlamaz zannetmyiorum ama konuya yaklaşımın takdir edilir...alttan almak gerekir bazen;)

memik16' Alıntı:
eğer bir gün kapıma bir köpek almayı yada koymayı düşünürsem, emin ol hackhell'dan bir tane seçerim!

banlanma sebebin bu cumledır.

Diğer olaya gelınce HackHeLL'i ilgilendirmeyen şahsi bır olaydır.Pm ile konusarak halledebılırsınız.Özür mu dıler kufurlesırmısınız yoksa tatlıya mı baglanır.
bunlar sıze kalmış.

Bir daha acılmaması dileğiyle konuyu kaptıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri