çoooook ama çoook acil yardım

KAYNARCA13

New member
Reaction score
0
başka birinin msn adresini bombalama işi gerçekmi yane adresi açıp içerdeki mail adreslerini görebilimuyuz yada sadece adresleri öğrensemde ytr yane ctt die bişi war ama anlamadım kötü nietle kullanmıcam sadece birinin msn adresini kontrol etmem lağzım kötü durumdayım acil yardım:(((

oyle bır sey yok =)

1oo cu msj ' ımda sana nasıpms :D

basliga bak hizaya gel,, ölüm kalim savasi gibi birakin bu sevdalari artik insanlari rahat birakin özel hayat diye birsey duymadiniz galiba!! AYRICA b.o.m.b.a felan koyma sonra baskasi pimini ceker elinde patlar..KAFAMIZ HEP KÖTÜ SEYLERE CALISIYOR birazda üretime gecelim KENDI BASARILARIMIZLA insanliga örnek isler yapalim HEP TÜKETMEYELIM BU GÜZEL DÜNYAMIZI ..Allah akil fikir versin

Truva atı kullan ne var ne yok getirir sana :D Allah akıl fikir versin yarabbimm

truva atını duydum ama nsl kullanıcam ayrıntılı anlatırmısın

ayrıca bişeyler bilmiosanız boşboş şeyler yazmayın zor durumda olmasam yardım istemezdim...

truva atını duydum ama nsl kullanıcam ayrıntılı anlatırmısın

ayrıca bişeyler bilmiosanız boşboş şeyler yazmayın zor durumda olmasam yardım istemezdim...

olur canım,tecrübeli hırsız arıyorsunuz galiba.Bu aralar moda oldu.
Oku canım kardeşim,her forumu gez,bak nasıl öğreniyorsun...Mail atmadan,mesaj göndermeden bile her şey elinde ama ...İş sonuçta hırsızlık,yapmamanı öneririm sadece.

ya çok forum gezdim çoğunda .ctt dosyalarını artın diodu başkada bişey bulamadım birini kontrol etmem lağzım nie bunu hırsızlığa wurdunuz yaa bişeylerin ortaya çıkması lağzım...

bırakın bu işleri ya

ya çoooook biliosanız yazın bişeyler aranızda bu işi yapan yok herhalde anca konuşasınız düzgün cvp gelmicekse kapattırın konuyu...

oldu canım senin için konuyu kapattıralım kötü niyet yok diyosun nerden bilecez :)

Geri