- Reaction score
- 0
cevap hakkı tanınsın başlığı ile açtığım konuya gereken özen gösterilmiş bunun için teşekkür ederim.forumun bağımlısı olmak,forum sayfalarının artık yavaş açılmasını görmek sıkıntı yaratmaya başlamıştı.ve bu sıkıntımı yukarıda verdiğim konu altında dile getirdim.ama sizler kafa bulur gibi yok düğmeye bastık,yok hızlandı gibi sözlerle sözde dalga geçmişsiniz.üzüldüm ama bu bana forumdan vazgeçirtemez.hangi insanlarla ve nerede dalga geçeceğinizi iyi seçin.bir sorumluluk almışsınız.binlerce üye olan bir sitenin yöneticisi olmuşsunuz.nasıl siyasi parti liderleri halkı ile dalga geçme gibi bir özgürlüğü yoksa(çoğu zaman sizlerde bu siyasilere dalga geçtikleri için atıfta bulunuyorsunuz) sizin de böyle bir lüksünüz olamaz.ve dalganızı geçtikten sonra konu closed!!!!
yalanmı hackhell in yavaşladığı.yalan deyin.yada kafa bulun
ne yaparsanız yapın ama yinede forumdayım.burada birçok şey öğrendim.bilgisayarı biz sadece açıp kapatıyormuşuz.çok değil 3-5 ay sonra çok daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum.bir çok arkadaşın özveri ile gerçekleştirdikleri çalışamaları sabahlara kadar okuyup,kurup deniyorum.sonuçta üyelerle var olan siz mod ların bizlerle kafa bulması hiç hoş değil
saygılarımla
yalanmı hackhell in yavaşladığı.yalan deyin.yada kafa bulun
ne yaparsanız yapın ama yinede forumdayım.burada birçok şey öğrendim.bilgisayarı biz sadece açıp kapatıyormuşuz.çok değil 3-5 ay sonra çok daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum.bir çok arkadaşın özveri ile gerçekleştirdikleri çalışamaları sabahlara kadar okuyup,kurup deniyorum.sonuçta üyelerle var olan siz mod ların bizlerle kafa bulması hiç hoş değil
saygılarımla