nightmare_905
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar bi süre önce forumda msn hackle ilgili bi yazı okumuştum ve bu sayede bi iki msn hackleyebilmiştim fakat bayağı biz amn geçti ve unuttum. arkadaşlar bi mail adresi alıyorduk sanki hotmailin kendi maili gibi örnegin. [email protected] vs.. sonra bi mail iletisi vardı hazır bi kalıp sanki hotmail bu maili yollayıp kurbandan şifresini istiyordu yiyenler çok çıkıyor özelliklede kızlar yalnız o maiilin metnini unuttum bana bi yardım edin yaws....nerden bulurum arıyorum yok ...
abi yokmu hiç bilen ya hani hotmail müşteri hizmetlerinden geliyor gibiydi mail... bana sadece metni lazım...nightmare_905' Alıntı:arkadaşlar bi süre önce forumda msn hackle ilgili bi yazı okumuştum ve bu sayede bi iki msn hackleyebilmiştim fakat bayağı biz amn geçti ve unuttum. arkadaşlar bi mail adresi alıyorduk sanki hotmailin kendi maili gibi örnegin. [email protected] vs.. sonra bi mail iletisi vardı hazır bi kalıp sanki hotmail bu maili yollayıp kurbandan şifresini istiyordu yiyenler çok çıkıyor özelliklede kızlar yalnız o maiilin metnini unuttum bana bi yardım edin yaws....nerden bulurum arıyorum yok ...