çok acil bi yardıma ihtiyacım var..

maranwe

New member
Reaction score
0
arkadaşlar format attıktan sonra dosyalar ger getiriliyor bazı programlarla vs.. ben defalarca format attım pc ye ama daha önceki hiçbir dosyamın geri getirlmesini istemiyorum. yani 10 format öncesi bile geri getirilmesin hdd de saklanan depolanan tüm o bilgi resim vs.. hiçbişeyingeri getirilebilir olmasını istemiyorum. bunu nasılyapabilir. ciddi yadrıma ihtiyacım var. yardım edebilecek arkadaşlara msn de verebilirm. ama lütfen ciddiye alın dalga geçmek olmasın amacınız. şimdiden teşekkür ederim....

formatı ne amaçla attığın az çok anlaşılıyor hdd kaç bölümden oluşuyorsa onları da biçimlendirmen gerekli yani, tam bir sıfırlam istiyorsan forumda hard format programları var ara bulursun
ben maxblast 4 öneririm kolay gelsin

Hoca Onun Şaka Biryana Hiç Bir Yolu Yok Geri Getirmek İsteyen Hertürlü Getirir....

Bildiğim kadarıyla bu mümkün değil, eğer gerçekten dönüştürülmesini istemiyorsan hard diskini değiştirmelisin. Çünkü senin ulaşabileceğin programlarla geri dönüştürülemese bile profesyonal programlar bu işi çok kolay yapabiliyor. Yanan hard diskler bile okunabildiği için değiştirmek tek kesin yol . :(

teşekkür ederim cvp için. tekrar mı format atmam gerekiyor bu önerdiğiniz programla tam anlayamadım söylemek istediğinizi. bu olayı yapmak istemekteki amacım pc yi başkası kullanacak ve benmde sildiğim özel dosyalarım var ve kimsenin geri getirebilmesini istemiorum. :(

profesyonel biri her veriyi geri çıkarabilir ancak çok önemli paralara bu işi yapılabilir.
adama çok güvenmiyorsan ve çook özel verilerin varsa ve o adam da bunları işi güüc bırakıp araştıracak biriyse hdd ni değiştir öyle sat...
kolay gelsin....

hdd yi değiştirmem pek mümkün değil ama profsynl şekilde geri getirebileceklerini sanmıorum yani o kadr dosyalarımı normal data angel vs gibi program kullanabilme ihtimallerine karşı silmek istiyorum. :S

yok öle para vs veripte dosyaları gri getiriyim demez dediim gibi anca data angel yada recover my files gibi prolar kullanma riskine karşılık silmek istiyorum.

Hardiskkini değiştirmelisin hocam başka türlü piyasada bile bulunan programlarla 7 evre öncesine kadar bile geri alınabiliyor.Kolay gelsin.

maxblast 4 ü deneyeceğim fakat bi sorum olacak bunu yaptıktan sonra tekar hdd ve cd yerini bios dan değitrip normal format atar gibi mi xp kuracağım?

yardım edebilecek kimse yokmu :(

Geri