çok üzgünüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevdaçiçeğ

New member
Reaction score
0
merhabalar sitede çok yeniyim ve çok büyük bir sorunum var birileri msn şifremi kırmış bununla da kalmamış gizli sorumu das değiştirmiş ne olur bana yardım edin lütfeeeeen:((((

merhabalar bu siteye bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum benim problemim msn şifremin kırılmış olması ve bununla da kalmayıp gizli sorumu değiştirmişler ne yapabilirim.?

aaa ne kadar ilginç bir olayy...d
hiçte böyle bişey yaşanmamıştı bu zamana kadar biliomusun:d
MSN adresi calınan hackhelli sömürmeye kalkarsa
vay halimize bizim.
-------------------
Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi

msn şifren çalınmışsa yenisini al ve bundan sonra daha dikkatli ol bence
seni yakından tanıyan birini gizli sorunu doğru tahmin ederek kırmış gizli sorunun yanıtı kimsenin bilmediği değişik bişi yaparsın artık

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama terteren benim gizli sorumu da değiştirmişler :((

sevdaçiçeğ' Alıntı:
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama terteren benim gizli sorumu da değiştirmişler :((

1-tam anlamadın herhalde
terteren' Alıntı:
msn şifren çalınmışsa yenisini al ve bundan sonra daha dikkatli ol bence
seni yakından tanıyan birini gizli sorunu doğru tahmin ederek kırmış gizli sorunun yanıtı kimsenin bilmediği değişik bişi yaparsın artık

2-Bu bölüm "Öneriler ve Şikayetler" Forumla ilgili öneri ve şikayetleriniz için burayı kullanabilirsiniz.

3-Geçmiş olsun...

Evet bu konu ne kadar da cok uzamış,
Ben daha kısa sürede kitlenir demiştimm....

nihil 2.mesajını yazarak konuyu sen uzatıyorsun,

Yeni gelen arkadaşlara daha ılımlı yaklaşmalıyız, ilk mesajları da olsa sonuçta zor durumda kalmış olan birine yardım edebilmek mutluluktur.

Konu yanlış yerde oldugu için kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri