çok önemli Bir Bilgi Kavkiskey Hakkında

__ARaGoRN__

V!Р
Reaction score
0
Arkadaşlar aslında www.kavkiskey.com'un neden bizlere bedava key sağladığı şimdi ortaya çıktı.Resim herşeyi anlatıyo sanırım;
2a5ndj8.jpg

Aramızda o siteye giren çoğu kişi var o yüzden bunu bir size sunayım dedim herkesin dikkatine!!!!!!!

O siteyi ilk gördüğümde merak ettim ve tıkladım :melek Kasper hemen bişeyler algıladı ve aynı uyarıyı yaptı :saskin

Siteyi ßiLmiyordum ßakayım Dedim Adresi Girdim Direk ßi DownLoad Cıktı :)

o sitede uyarı vermiycekte kasper nerde vericek..??
kendisinin cracklenmesi için olan siteye girmemizi istememesi normal..
yani bizi uyardığı şey bu site zararlıdır çünkü beni crackliyooo:S

ASlında dediğin doğru olabilir eskiden böyle bir uyarı vermiyordu

arkadaslar bu kaspersky nin uydurmasıdır site bedava key veriyor ve gunde en az 10.000 kısı sıteyi ziyaret ediyor bu siteyı bize ovücek hali yok1 ama sunu biliyorum kaspersky bu siteye 1 ay boyunca virus saldırısı yapmıs nerde okudugumu hatırlayamıyorum resimlerle gorrdum bulabilirsem resimleri ve okudugum makaleyı siteye koyucam bu site cin halk cumhuriyetinden yayın yapıyor ve isin garibi cok saglam virus programı yapan kaspersky (yigidi oldur hakkını yeme) sitenın icabına bakamamıs

benim direk siteye girmemi engelliyo uyarı bile vermiyo :D ..adamlar işini biliyo

hiç tatışmayın kapatın kaspersky i girin indirin key i zaten trojen falan atıo sa kaspersky ne güne duruyo???:) silsin...arkadaşlar ben edoya katılıyorumm ben antivirüs yapsam benim programımı carckleseler bende aynı şeyi yaparım :) sıkmayın canınızı koyuverin gitsin...

bilgilendirdiğin için teşekkürler....

arkadaşlar kas tamamen kendeni korumak için o uyarıyı veriyor içinizi ferah tutun

Kaspersky kendini korumak icin böyle seyler yapiyor diyen arkadaslar ayni zamanda kasperskymi kullaniyorsunuz eger öyleyse ; Bilgisayarinizi virüslere karsi korurken kasperskye güveniyorsunuzda bu sitede böyle bir uyari verdiginde neden güvenmiyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

ya site kendi yazılımı ile ilgili bir tür sorgulama yapıyorsa alarm veriyor olabilir veya k.persky deki herifler durumu çaktılarsa önlem almış olabilirler ama aslında yasal yollarla da engel olabilirler
sadee biz değil ki kaç ülke ordan otlanıyo ben bir almancıdan öğrendim o siteyi ama hangisini dolandıracaklar birde bu milyonlarca insan arasından hesabında iyi para olanları bulmak lazım
eee parası olan bunu niye yaapsın
acayyipp durum

hacı allah razı olsun walla.

kesinlikle hiç tereddüt etmeyin girin keyinizi indirin fazlada başka yere tıklamayın :) ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. ve 5 bankanın internet şubesi ile çalışıyorum hiç sıkıntı yaşamadım .kesinlikle crack yapılmasın diye uyarı veriyor kaspersky

arkadaşlar ben sürekli kavkiskey den indiriyorum bi sorunla karşılaşmadım, kaspersky nin uydurması bu bence, yalnız siteyi açmadan kaspersky i devre dışı bırakın yoksa açılmasıona izin vermiyor.

şu an bulunduğum pc de kaspersky yok ama siteye giremiyorum.galiba hapı yuttu bu site.6.0.2.291 lazım dı çok acil :)

bencede kendisi bu işten zararlı çıkmasın diye böyle birşey yapmıştır.

Geri