çocuklar ölürken Susanlar

Vtnsvr

New member
Elektronik mektuplarda yer alan bilgilere göre; son 5 günde Irak'ta 50'den fazla çocuk ölmüş.
Nerede bu Müslümanlar?
Nerede şu Müslüman kadınlar?
Ey Mazlumder'ciler; Ey Nurcular, Ey Nakşibendiler; Ey El-Ezherciler, Ey El-Kadıcılar, Ey!
Benim yüreğim yanıyor; o çocuklarla birlikte ben de paralanıyorum. Bu çocukların sizin türbanınız kadar kıymeti yok mudur?
Hz. Muhammed bugünleri görseydi; sizden utanmaz mıydı?
Namık Kemal üstad, acaba şu beyti kimin için söyledi dersiniz:
'Muini, zalimin; dünyada erbab-ı denaettir
Köpektir zevk alan sayyad-ı biinsafa hizmetten'
(Zalimlere yardım edenler ancak alçaklardır; insafsız avcıya (ABD'ye!) hizmetten zevk alansa köpektir.'

NOT: Fethullah Hoca'nın; 'Allah dünya gemisinin kaptanlığına Amerika'yı oturttu!' diyerek biz Müslümanlara da baş gösterdiği bu ülkedeki CNN kanalı; Hazreti Muhammed'i aşağılayan karikatürleri yayımlamak için 'evet-hayır' kampanyası başlatmış. Ben katılıp 'hayır'ı işaretledim. Gerçek Müslümanlar, peygamberimize yapılacak yeni bir saldırının önünü kesmek için orayı tıklasın.

Rıza ZELYUT
 

sedapinar

New member
Amerika'da yaşayan, onlardan emir alan gülen ve onun sözünden çıkmayan müritleri Amerika'nın ve siyonist İsrail'in katliamlarına ses çıkarabilirler mi hiç. Aksine gazetelerinden yaşananları överler hatta deniz ötesindeki katil Amerikalı askerlerin burnunun bile kanamaması için dualar eder göz yaşı döker. Onlara doğru yolu gösterecek olan yine onların çarpıtarak kullandığı Kuran-ı Kerim'dir.

A'RAF Suresi 179. ayet;

Andolsun, biz cinler ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmışızdır. Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla görmezler; kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.
 

karizmatiX

New member
BİR YANLIŞ GÖRDÜĞÜNDE BUNU ELİNLE DÜZELT DÜZELTEMİYORSAN DİLİNLE DÜZELT ONUDA YAPAMIYORSAN KALBİNLE BUĞZ ET Kİ BU İMANIN EN ZAYIF NOKTASIDIR (hadis-i şerif)

bizler ne yapıyoruz acaba...!?
 

Vtnsvr

New member
Fetullah ve ekürileri müslümanlıkla gönülden bağlantısı olsaydı Bugün ABD'de sefa sürmezler,Dindaşlarının yanında ABD'yekarşı savaş veriyorlardı.Onlar şimdi ABD'nin ölen askerlerini şehitlikle kutsamakla ve ülkemizi nasıl ele geçiririzin hesabındalar.
 

HTML

Üst