çocukken alınan tadın alınamadığı şeyler

Bayramların Tadı BambaşkayDı Çocuk İken ...
BirDe Fıstıklı TomBi Bir NumaramDı Bizim Kuruyemiş Tükanı VarDı Ne YerDim Bea Hey Gidi Günler Heyy : )

çocukken geç saate kadar dışarda kalırdık korkusuz şimdi çıkarın bakalım çocukları dışarı

Çocukken yaşamanın zevki ayrıydı hayatın her anından zevk alırdık 1 milyonla dünyaları alırdık paralarımız yetmezdi ceplerimizdeki paraları birleştirirdik misketler alırdık,cipsler alıdık paramız olmasa bile bütün gün dolaşıp yinede eve mutlu dönerdik her gün Voltran seyrederdik bulduğumuz her sopadan kılıç yapardık yinede mutlu olurduk :laugh: Şimdi insan hayattan bile zevk alamıyor ki : (

Horoz Şekeri,Artist Fotoğrafları Olan Numaralı Kent Sakızı (Numara Tahmin Eder Almasına Oynardık)Çelik Çomak Oyunu,Telden Yaptığımız Oyuncaklar,Tahtalara Rulman Takıp Yaptığımız Scoter'lar.

Sene 70'ler Vay be :)

Bayramlar........arkadaşlıklar...pamuk helva...napolıten çukulata..

Voltran, susam sokağı =) , SÜPER BABA , Para çikolata, yumiyum ,ilk üretim kokulu silgiler, taksi çağırma butonlarına basıp kaçmalar, mahalle maçlarında çocuksu kavgalar. sümüğü kolumuza silmeler :)
oof of be. geriye dönüp bakınca ne tatlı ne güzel geliyor yaşananlar. Çocukluğumuz... O zamanlarda arkadaş ortamında herkes birbirinden büyük olmaya çalışıyordu. Yok biri ben 83 lüyüm diyor. Yok biri ben 84 lüyümde 2 sene geç yazdırılmışım diyor. :D o zamanlar büyümeye çalışıyorduk şimdi de o günleri arıyoruz...

Voltran, susam sokağı =) , SÜPER BABA , Para çikolata, yumiyum ,ilk üretim kokulu silgiler, taksi çağırma butonlarına basıp kaçmalar, mahalle maçlarında çocuksu kavgalar. sümüğü kolumuza silmeler :)
oof of be. geriye dönüp bakınca ne tatlı ne güzel geliyor yaşananlar. Çocukluğumuz... O zamanlarda arkadaş ortamında herkes birbirinden büyük olmaya çalışıyordu. Yok biri ben 83 lüyüm diyor. Yok biri ben 84 lüyümde 2 sene geç yazdırılmışım diyor. :D o zamanlar büyümeye çalışıyorduk şimdi de o günleri arıyoruz...

cok güzel anlatmısın valla sagol birden o günlere dömdüm yav ...
tas oldu 32 ( gercek :D )

yani kısaca keşke şimdi çocuk olsam diyoruz. Dert yok Kaygı yok herşey vurdum duymaz şekilde. Hele o kaçıp atari oynamalar, voltran voltran voltran demeler, kulle (misket) oynamalar, gazoz tapalarını üstüste dizip taşla vurmaya çalışmalar...

Geri