çinler,le Sizinde Ilginiz Var

Palavra

:hhsopa yaw yok kardesşim böyle şeyler insanları kandırmayın. Cinler olabilir ama yok banyoymuş, 31 miş, fiziksel temasmış...vs vs bana çok komik geliyor Allahaşkına hangi yüzyıldayız medyum arkadaş senin haberin yok galiba... :angry

çok saçma cinlerin bunlarla ne alakası war anlmdm :S:S:s

1.si çin deyil cin 2.si cinler bizimle farklı boyutlarda yaşar bizimle ilişkileri olması olmadık şey deyildir büyüler cinler aracılığıyla yapılıyor fakat ben dediğin şeylerin hemen hemen hepsini yapıyorum ama hayal görmek vs yaşadığım bişey deyil bunlarla alakası olduğunuda sanmıyorum şahsen

herkeze ayrı ayrı tesekür ederim olumlu veya olumsuz yazmışınız olumsuz yazanlar konuyu bazı üyeler gibi arastırın size zararı olmaz faydası olur.

bakın yeni yazımı okuyun huddam la ilgili ve biraz oradan birseyler daha net göreceksiniz

asil siz insanlardan korkun...cin carpmasindan degil..

başınıza bir iş geldiği zaman forumda böle arkadaşlardan yardım alabilirsiniz dalgaya almayın uğraşmayında bu işlerle

Ben bu arlar izleniyom hissindeyim ses duymuyom sadece karartı hızlı şekilde geçen falan ayvayı yedim sanırım ne yapcam?Nedendir acep beni izlesin başka işi Yok mu bunların?:help

Paylasım için thanx...

bu cinlerin adını cok anınca musallat oluyomus ondan çin yazdı heralde ayrıca palavra degl bende aniden urperme uyusukluk falan baya bi var napsam acep

arkadaş 31 çekmeyle ne ilgisi var?ozaman %90nımız çarpılır?

doslarım bir harf yüzünden yani yazdıgım yanlış bir harf sizleri merakta bıraktı pardon

Geri