çin malı nokia n99i

SamsunG Mobile Teknolojiden Şaşmayın Gencler :hhmanD

alma derim... ben aldım ama cok dandik pişmanım :(

135 ytl isteyen varsa pm atsın...:D

O Telefonlarin SatiŞini Yapiyorum Samsung Nokİa Annycol Ve Aklina Gelen TÜm Markalarin Çİn Mali Var Senİn SÖyledİĞİn Modelİ Bİz 100 Lİraya Verİyoruz Kapanmaya KarŞi Garantİlİ Ve SaĞlam Tavsİye Ederİm

s.a ben bu telefonu 2 ay once aldım guzel bir telefon sesi çok guzel ama garantisi yok birde ekran dokunmatik oldugu için bozuldugunda atıngitsin bluetooth ile dosya alıyorum ama gonderemiyorum yani şansınız varsa elektronik işi şanstır birazda alın derim ama karar size kalmış

s.a ben bu telefonu 2 ay once aldım guzel bir telefon sesi çok guzel ama garantisi yok birde ekran dokunmatik oldugu için bozuldugunda atıngitsin bluetooth ile dosya alıyorum ama gonderemiyorum yani şansınız varsa elektronik işi şanstır birazda alın derim ama karar size kalmış

KARDEŞ SÖYLEDİĞİN GİBİ SESİ ÇOK KALİTELİ ŞİMDİYE KADAR BU KALİTEDE SESİ OLAN TEL SÜRÜLMEDİ PİYASAYA NERDEYSE ELİN GAVURU5+1 EKLİCEK DOKUNMATİK OLMASI KONUSUNDA HAKLISIN BAZEN HATALAR VERİYOR AMA 100 LİRAYA TV Lİ TEL ALIYOSUN VE HATTA ONUN ÇİFT HATLI MODELİ BİLE MEVCUT

BİLGİNİZE 3 HATLI ÇİNMALI HEPSİ AYNI ANDA AKTİF TEL ÇIKMIŞTIR VE PİYASADADIR 250- 300 YTL ARASI

kesinlikle almayın igrenç bir telefon türkçe menü yapmışlar acaip kelimeler var birde bozulursa elinizde kalır ayrıca herkes o telefonun nokia olmadıgını biliyor en iyiyi saglam ve marka olan bir telefon almak

kesinlikle almayın igrenç bir telefon türkçe menü yapmışlar acaip kelimeler var birde bozulursa elinizde kalır ayrıca herkes o telefonun nokia olmadıgını biliyor en iyiyi saglam ve marka olan bir telefon almak

KARDEŞ HAKLISIN HERKES ONUN ORJİNAL NOKİA OLMADIĞINI BİLİYO VE MENÜSÜ O KADAR ANLAŞILMAYACAK KADAR KÖTÜ DEĞİL. SENDE BİLİRSİN BU FİYATA İYİ, AYNI ÖZELLİKLİ VE ORJİNAL TEL YOK KİMSENİN EKMEĞİNE TAŞ KOYMAYALIM BU İŞTEN EKMEK YİYORUZ.. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT

Geri