çevrimdışıyken anlık ileti

snek07

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benım mns adresımden listemdeki herkese çevrimdışı ileti gidiyormus ''kontur falan yukledım kazandım sızde yukleyın'' gibiseyler yazıyormus.galıba vırus bulastı ne yapmam gerekıyor yardımcı olurmusunuz...:saskin

virus programını calıstırıcan kardes..

hep çalısıyor hep güncel kardeş eset kullanıyom

ozaman format at kurtul kardes yada spyware doctor programı falan yükle bıde onu dene

sagolasn kardeş insallah düzelir tepkılerı almaya basladım zaten:))

sorma kardes aynen artık en son çare format.benın ıcın sorun yok ama arkadaslar cok rahatsızzz:))

senın kı bıraz terbıyesız bı vırüs mus yaa üstelık olur olmaz kısılere de gıder dimi:D

arkadaşlar formata gerek yok benim de başıma geldi ebn formatsız kurtuldum

Temizlik için;

1.WLM'i kapatın. MSN Plus! falan kullanıyorsanız onları da kapatın, WLM ve MSN'le alakalı ne varsa kapatın.
2.omg-fix13-en.reg dosyasını indirin
3.Dosyaya çift tıklayın veya sağ tıklayıp Birleştir deyin. Çıkan uyarıyı Evet diye yanıtlayın.
4.Bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayarı bu adımda yeniden başlatmanız en önemli adım. Başlatmazsanız virüsü temizlemeniz mümkün olmayacak.
5.omg-delete13-en.bat dosyasını indirin
6.İnen .bat dosyasını çalıştırın.
7.Her ihtimale karşı bilgisayarı yeniden başlatın.
8.TEMİZLENDİNİZ.
9.Bilgisayarınızı bahsettiğim noktalarda yeniden başlatmadıysanız temizlenmediniz.

omg-fix13-en.reg
omg-delete13-en.bat
Dosyalarını aşşağıdan indirebilirsiniz...

http://rapidshare.com/files/163327111/msn.rar.html

anlat o zaman kardes cok ıyı olur herkes bılsın

yaa format bence olmamalı...bence birisi msninize girip mesaj atıyordur

en son o aklıma gelırdı heralde ama mumkun degıl yanı hergun oluyo cunku her mns acılısında gelıyo durmaksızın:))

tesekkur ederım kardesım

kardes belırtılen dosya kayıt defterı komut dosyası degıl . kayıt defterrı duzenleyıcısınden sadece ıkılı kayıt dosyalarını alabılıyorsunuz dıyo

Bu virüsler hakkında gazete de bile uyarı verildi eğer size msn listenizdeki kişilerden buna tıkla diye bi msj geliyosa ve tıklarsanız virüs size de bulaşıyor ve sizin listenizdekilere de bu msjlar gidiyor ve öyle dağılıyor benim bikaç arkadaşımdan da geliyor bu msjlardan malesef :(

Geri