çevrimdışı olanları bilmek

white3535

New member
Reaction score
0
arkadaşlar biri bana yardım etsin ...
çevrimdışı görünüp çevrim içi olanları görmek istiyorum..
bende messenger live plus var ...oturum açıldığında ..ses ekleniyor ....listenizdeki kişi çevrim içi olunca seçtiğiniz bir ses çalıyor
buraya kadar ok ....::victory
ama eğer listenizdeki kişi çevrimdışı giriyorsa...onun online olduğuna dair herhangi bir uyarı gelmiyor ...bu konuda yapabileceğim bir şey var mı

bende merak edıorum bunu kımse bılmıomu ??

yolu var discoveryX live olması lazım adı bu ç.dışı olanları gösterebiliyor söyle ki:

kişi msn girdiğinde onun messengeri listesindeki kişilerin avatarını gösterdiğinde sana mesaj geliyor şu kişi konuşma penceresi açtı diye eğer bu kişi listeden online olarak görünmüyorsa bilgi ç.dışı takılıyordur bu şekilde anlaşılıyor ben kullanıyorum sahsen

evet, eskiden plus! ile gerçekleşiyordu, ancak artık bu yöntem işe yaramıyor =).

discov hikaye cok denedim çalışmıyor

Arkadaşım Msn plus,çevrimdışı olarak oturum açılsa bile ,ses atadığınız zaman o sesi çalıyordu.Ama bu live'dan sonra o özelliği çalışmıyor..1 ay önce baya kafa patlattım.Live'da uyumsuzluk diye Msn 8'i bile tekrar yüklemiştim 1 ay önce falan çalıştırdım ,şuanda işim olmadığı için bilmiyorum.Ama son sürüm msnde deneme ,çok uğraşmış biri olarak tavsiye sana..

arkadaşlar bizzat ben denedim,live plus ile ses ekledim arkadaşımın msnine..ve cevrimdışı online oldu.tak anında ses çalmaya başladı.yani sizi bilmiyorum ama bende cevrimdışı bile online olsa gözüküyor.kullandığımız live plus'larda aynı olduguna gore..sizde deneyin işinize yarar ;)

arkadaşlar bu cok ilginç bir konu çünkü arkadasım discovery kullanıyo onda cevirimdısı olanları görebiliyosun aynı sürüm aynı msn i ben yüklüyorum olmuyo bu nasıl bir iştir anlamadım..

ÇevrİmdiŞi Olanlari GÖrÜn

1. Discovery kullanın ve açılan pencereleri iyi takip edin bunu görüceksiniz çevrımdışı bağlananları görebiliyorsunuz ben bir çok kişiye bu konuda süpriz yapıyorum ''Neden Çevrımdışı Giriyorsun Diyorum Nerden Anladın Diyorlar'' :goz:[/
SIZE]

bencede bole bisi olamaz!

arkadaşında dediği gibi diskovery programı gösteriyor bende 1.5 i vardı önceden cewrimdışı biri girdiği zaman sol tarafta kük bir sayfa cıkıyor ordan anlaşılıoo ama discovery kendiside bir virüs ne plus nede o ben hiç birini öner miyorum en güzeli sadelik hem daha sağlıklı

arkadaşlar bizzat ben denedim,live plus ile ses ekledim arkadaşımın msnine..ve cevrimdışı online oldu.tak anında ses çalmaya başladı.yani sizi bilmiyorum ama bende cevrimdışı bile online olsa gözüküyor.kullandığımız live plus'larda aynı olduguna gore..sizde deneyin işinize yarar ;)

Arkadaşım aynen senin dediğin gibi çok işe yarıyo bende bunu denedim ve çevrimdışı girenleri aynen sadece müzik çalarak gösteriyor hemde teklemeden..
Gelelim discoverye onun bu özelliğini bence kullanmaya bile denemeyin çünkü ben denedim kafayı yiycektim kafasına göre takılıyo yalnış gösteriyor anlıycanız..

arkadaslar ben bunları kullanıyorum ıse yarıyor

msn 7.5
msn plus
snuff plug

kişi msn girdiğinde onun messengeri listesindeki kişilerin avatarını gösterdiğinde sana mesaj geliyor şu kişi konuşma penceresi açtı diye eğer bu kişi listeden online olarak görünmüyorsa bilgi ç.dışı takılıyordur bu şekilde anlaşılıyor ben kullanıyorum sahsen

discov hikaye cok denedim çalışmıyor

kardeş sorun sende ben discoveryler kac kere denedim her seferinde de oldu kişi cewrim sışı girdiği zaman sol tarafta kişinin msn yi actığı yazıo ama cewrimiçi olanlara baktığınızda göremiyorsanız bilinki cewrim dışıdır ama bu giren sizden önce cewrim dışı girdiyse bunu öğrenmenin yolu yok sadece sizden sonra carsa işe yarıo discovery

msn discovery plus die bi program var paralı dağıtılmıştı bende aldım Türkçe desteklediği için ayarlardan Türkçe yaptım en büyük özelliği adam mouseyla nickinin üstünde durduğunda sana uyarı veriyor:D

D msn de bu özellik var sanırım

imkansız çevrim dışı olanları görme . . .

Geri