çelik pro(demo) tam incelenmelik çelik programı...

080407

New member
Reaction score
0
arkadaşlar;
çelikpro programını (birçok meslektaşım adını dahi duymadı
henüz) bulbaildiğim tek biçimini (demosunu) paylaşmak
istiyorum ki adını duyup inceleme fırsatı bulamamış
olanlarımız bi baksınlar,
ki bence bakılması gereken bir program özellikle de çelik
yapılar ile uğraşıp da sap 2000, xsteel gibi programlara hayran
olup zaman alıcı olduklarını , öğrenilmelerinin zor olduğunu
düşünenlerimiz için .
çok iyi biliyorum ki neden çelikle ilgili türkçe bir program yok
der dururuz işte çelikpro, evet biliyorum program demo ama
crack bulamadım nette elimden gelen her yere baktım ama ne
yazıkk ki yok.bunu da programın kendi sitesinden edindim
isteyen ordan da indirebilir.
demosunu hazır yüklemişken belki hayırsever yetenekli biri
çıkıp crack sorununu da halledebilir çok minnettar kalınası
bişey olur...
ki minnettar da kalırım kendi adıma :)
demoyu deneyen arkadaşlar bana katılacaktır...
yorumlarınızı bekliyorum...

çelikpro IV
http://www.mkayazilim.com.tr/index.php?page=demo

burdan demo programı çekebilrsiniz arkadaşlar kolay gelsin

hocam eline sağlık. ama rar şifresi istedi ne etcez ?
bi yardımcı olurmusun...

kardeş kusura bakma eklemeyi unutmuşum gece

şifreyi ekledim yukarda
hadi kolay gelsin

tşkkr ederim kardeş. şifrede sorun yok. açıldı. kurdum da programı. arayüzü oldukça sade. en önemlisi türkçe olması. en azından hangi elemenlerdan bahsettiğini biliyosun.aşık, berkitme, uzay kafes... xsteel de bide onların ingilizcelerini bilmek gerekir :)
tam olarak incelemedim ama ilk izlenimim kolay kullanılabilecek bir program olduğu. zaten kullanım klavuzunu da pdf olarak vermişsin, eline sağlık tekrar.
yeni paylaşımlarda görüşmek üzere.. :)

kardeş bunu crackı varmı diye sorsam yanlış olmaz degil mı çelik proyu ben inceledim kullanımı kolay catı cat diye program frema diye bir program var uzay çatı sistemlerini çözen bir program yardımcı olursan sevinirim

zzmegaron' Alıntı:
kardeş bunu crackı varmı diye sorsam yanlış olmaz degil mı çelik proyu ben inceledim kullanımı kolay catı cat diye program frema diye bir program var uzay çatı sistemlerini çözen bir program yardımcı olursan sevinirim

ne yazık ki kardeşim henüz crack le ilgili herhangi bir gelişme görmedim demo vardı elimde paylaşmak istedim çatı cad de hakeza aynı ona dair de crack yok biyerlerde bulursam eklicem siteye zaten ama ne yazık ki :(

kardeş linki yenilemen mümkünmü...kendisi hakkın rahmetine kavuşmuşta...

kardeş linki yenilemen mümkünmü...kendisi hakkın rahmetine kavuşmuşta...
kardeş şu an vaktim yok yeniden yükliyemicem fakat aynı demo programı ve de dökümanları mka yazılımın kendi, sitesinden indirmen mümkün işini o yolla görmen mümkün şimdilik

hocam ok vaktin yokta yenilemeyle ilgili benim de talebim var bi ara bakarsan sevinirim kolay gelsin

teşekkürler.

ComoSYS ce STELL programları olan arkadaş mevcut mudur ?

arkadaslar link hala olu benmi acamiyorum. arkadas henuz yenilemedi galiba. siz indirdiniz miki.

paylaşım için teşekkürler
ama celik proda kullanıyom x-steel de kıyaslama yaparsak x stell ağır basıyor
çelik pro malzeme listesi çıkarmada hata yapıyor ve basmakalıp çizim var değişiklik yapamıyorsun

link yenilenmiştir

paylaşım için teşekkürler
ama celik proda kullanıyom x-steel de kıyaslama yaparsak x stell ağır basıyor
çelik pro malzeme listesi çıkarmada hata yapıyor ve basmakalıp çizim var değişiklik yapamıyorsun

kesinlikle haklısın kardeşim detay açısından eline su dökülemez bir program haline gelmiş xsteel fakat türkçe olması ve de yeni başlangıç için kolaylık sağlaması açısından ,icelenebilir

bende isterim ustad yana yana crack ni ariyorum
teskkurler

ne yazık ki kullanımı yaygın olmayan programlardan olduğu için sanıyorum crack mevcut değil ama gerçekten güzel program lisansı alınabilir bence

ben hala indiremiyorum... Allah Allaaaah...

kardeş linki yeniliyorum bir ay geçmiyo ölüyo premium şu an için gereksiz olduğundan edinmedim üyelik premium olmayınca siliniyo sanırım uploadlarım fakat şu linki veriyorum
http://www.mkayazilim.com.tr/index.php?page=demo
mka yazılıma ait direk demo istek linki bu
hem siteye girerek değişik kaynaklar da bulabilirsin linklerin hemen ölmesi sebebiyle tekrar upload etmicem burdan rahatlıkla çekebilirsiniz.....

Geri