çelişkiler içindeyim

terör

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dokuz eylül fizikte okuyorum ve bu bölüm beni sarmadı.seneye tekrar öss ye gireceğim 2 tercihim war bilgisayar mühendisliği ve mekatronik mühendisliği ,gerçekten sizin içten görüşlerinize ihtiyacım var sizce hangisinin iş bulma olanağı ve geliri daha yüksek

bilgisayar müh. daha iyi tabii ki mekatronik müh. türkiyede daha tam oturmadı diyebilirim.çok az üniversitede var.Anket bölümüne açmışın konuyu anket olarak verseydin daha iyi olurdu çünkü bölümün amacı bu.eğer anket konusunda yardıma ihtiyacın olursa

BU LINK i tıkla

arkadaşım bende istanbul üni işletmedeyim ama ben de hukuk istiyordum düşündüm bende senin gibi hesap kitap bana göre değildi ama bırakmama kararı aldım kimseyi katmadım işime bence sende katma kendi aldığın karar en iyisi çabuk karar werme ama düşün biraz düşün sonra kararını wer ama kendin wer

.........

Ben fiziği çok sewiyorum bence fizik derim.Fizik bitisen universitede egitim verme imkanın yok mu ?

haklısın ifrit abi ama ben o puanı alacak kapasiteyi kendimde hissediyorum ve belli bir amacım olursa ve bunu kendime inandırırsam daha iyi hazırlanırım ,daha yorum yokmu plz

Bence öğretmenlik en iyisi Bilgisayar Mühendisliğinde okuma kafayı yersin.
Şekil 1.a==>Ben... :D
Doktorda iyi bak çevren genişse iyi iş yaparsın.

ben de senin gibi çelişkiye düşmüştüm kardeşim ama baktım yeniden kim uğraşacak dedim öss ile.. istanbul üniv veteriner fakültesi 4. seneyi devirdik işte.. şimdi iyiki yoluma devam etmişim diyorum.. zamanla okul ne kadar da zor olsa sevmeye başladım vet i .. en son karar senin tabiki.. kimseye kulak asma derim.. kendi kararını kendin ver ve zaman kaybetme.. allah kolaylık versin..

bu okulu bırakma muhabbeti yok mu insanı çileden çıkarıo,açıkçası ben de bu sene bırakmayı düşündüm çünkü kaldıramıorum artık,bölüm zor artı full ingilizce dersler,hoca kıtlıı var,ama düşündüm artık tam yarıya geldm bu saatten soora bırakmanın bana yararı olmaz die düşünüorum bu senin için de geçerli arkadaşım inan tekrar öss tekrar başlamak,bi süre soora bunlar sana çok zor gelicek belki kapasiten vardır yapabilirsin ama bence bu kadar çabuk karar verme ii düşün gelecek senin terör

DİKKaTE aLL

terör' Alıntı:
arkadaşlar dokuz eylül fizikte okuyorum ve bu bölüm beni sarmadı.seneye tekrar öss ye gireceğim 2 tercihim war bilgisayar mühendisliği ve mekatronik mühendisliği ,gerçekten sizin içten görüşlerinize ihtiyacım var sizce hangisinin iş bulma olanağı ve geliri daha yüksek
ŞAHSEN BİLGİSAYaR BÖLÜMÜNDE OKUYORUM.BENDE ÖĞRETMENLİĞİ SEVMİYORUM BİLGİSAYaR MÜHENDİSİ OLCAM.OKUDUĞUN BÖLÜMLE BUNUN ARASINDA FARK YOK İKİSİDE BEYİN İSTER YANİİ aYNI ŞEYYY.HAa SEN BÖLÜMÜMÜ BEĞENMİYORUM DİOSUN O ZamAN SEVDİĞİN İŞİ YaP Kİ İLERDE MUTSUZLUK ÇEKME.aMA BÖLÜMÜNÜ BİTİR DAHa SONRA BİLGİSAYaRLa İLGİLİ TARaFINI HER YOLLA KOLaYLIKLa ELDE EDERSİİN .YaNİİ OKUDUĞUN BÖLÜME YAZIK OLMASIN.O KADaR YÜZMÜŞ YÜZMÜŞ KUYRUĞUNa GELMİŞSİİN.YaZIK OLURRR...... :eek:

terör' Alıntı:

terör ben mekatronik müh. te okuyorum. öncelikle senin tam olarak sıkıntıların neler onları yazarsan daha çok yardımcı olabilirim. iş bulma olanağı ve yüksek gelir açısından bakarsak bölüm henüz daha mezun vermedi şuan 4. sınıf var ama türkiye de iki yerde olduğu için şuan diyebileceğim iş imkanı bulma olanağı yüksek gözüküyo. www.kou.edu.tr buraya gir bi bak bölümle ilgili açıklamaları çift diploma olanakları var almanya da okuma şansı gibi. bi incele ve sıkıntılarını ve görüşlerini yazarsan daha çok yardımcı olabilirim.

Geri