çarli Varya çarli ....öldü...

sevimliy_i

New member
Reaction score
0
ÇARLİ ÖLDÜ..

bir tane adamın 3 oglu 1 kızı ve bir maymunları varmıs..adı carliymiş...bu adam bigün yine herzamanki gibi kahveye gelmis...
-herkese benden çay..

tabi herkes noldu hayırdır feşan demiş..bu baslamıs anlatmaya..
-bügün bizim küçük oglan eve bi kız getirdi ben ..iktim küçük oğlan ..ikti ortanca oglan ..ikti büyük oglan ..ikti carli varya carli o bile ..ikti

neyse bu ikinci gün yine kahveye gelmiş.-herkese benden cay..millet surmus tabi yine ne oldu...

-bügün bizim küçük oglan eve bi kız getirdi ben ..iktim küçük oğlan ..ikti ortanca oglan ..ikti büyük oglan ..ikti carli varya carli o bile ..ikti

üçüncü gün yine kahveye gelmiş herkese benden cay...herkes tabi sormus yine bügün ne oldu...baslamıs anlatmaya..

dördüncü gün olmus.. bu aglaya aglaya gelmiş kahveye millet merak etmiş niye aglıon cok neseliydin kac gündür..

-bizim kız eve iri yarı babayigit bi adam getirdi..beni ..ikti büyük oğlanı ..ikti ortanca oğlanı ..ikti küçük oglanı ..ikti
çarli varya çarlii öllllldüüüüüüüüü :durdurun:biggrin

yazık olmuş çarliye. güzeldi.

ava giden avlanır diye anadoluda özgün bir deyim var. Tabii ki keşiş her zaman kete yemez. Su testisi su yolunda kırılacak.
Kendi ailece kızı becerirken çok mutlular. Ev halkı topluca grup sex yapıyorlar. Sıra kendilerine gelince adam üzülüyor. Tecavüz kaçınılmaz olunca neden keyfini çıkarmıyor ki?
Aklıma gelen soru: Adamın 3 oğlu bir kızı ve bir maymunları var. Tamam anladım. Kızın macerası yoksa bu fıkrada işine? O kız orada luzumsuzsa fıkradan atalım. Becerilen kızın getirdiği adam evin kızına neden dokunmuyor da gidip çarliyi öldüresiye beceriyor?
Bu arada evin kızı nerde? MARKETE alış verişe mi gitti acaba?

ne gerek var bu kdr detaya girmeye fıkra işte sende abartma bee

Geri