çArşıya Destek yağıyor!

icemen

New member
Reaction score
0
Beşiktaşlı taraftar grubu “Çarşı”, Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) hastası 20 yaşındaki taraftar Akif Akgün'ün tedavisi için yardım kampanyası başlattı.​

Taraftar grubunun internetteki “www.forzabesiktas.com” adresli web sitesinde başlattığı kampanyaya, Galatasaraylı taraftar grubu “Ultraslan” da internet sitesinden destek verdi. Akgün’e yardım etmek isteyenlerin, Türkiye İş Bankası’nın Bursa Koğukçınar Şubesi’ndeki “2209 0553011” numaralı Erkan Akgün hesabına para yatırabileceği bildirildi.

fc8969.jpg

Çok Güzel Bir iş yapmıştar çarşı yı tebrik ederim ve yardım edenlerden allah razı olsun

bencilliğin daniskası diğer hasta çocuklara neden yardım yapmıyonuz hayvanlıktab başka bir şey değil yazık ya

Çok Güzel Birşey Düşünmüşler..Fakat Tek Bİr Kişi İçin Değil Birçok Hastanın Tedavisi İçin Girişimlerde Bulunulmalı...

Arkadaşlar bu öyle basit bi iş değildir. Bu iş de Çarşının işi değildir. Çarşı öncülğük yapmıştır gerisi vakıflara düşer. elimizden ancak bu geliyor. Gönül isterki hepsine yardımcı olalım maalesef cebimizde 3-5 kuruş ancak buna yetiyor. Ki çArşının kan bankası kampayası var Kızılayla ortak yürüttüğü oraya da bekleriz kan vermek için

Arkadaşlar bu öyle basit bi iş değildir. Bu iş de Çarşının işi değildir. Çarşı öncülğük yapmıştır gerisi vakıflara düşer. elimizden ancak bu geliyor. Gönül isterki hepsine yardımcı olalım maalesef cebimizde 3-5 kuruş ancak buna yetiyor. Ki çArşının kan bankası kampayası var Kızılayla ortak yürüttüğü oraya da bekleriz kan vermek için

niye beşiktaşlı gsli fenerli ayırıyonuz hepimiz türküz neden ayrımlık yapıyonuz çok yanlış bir şey gsli bir lösemili çocuk ölsün bjkli yaşasın anlayışına girmişsiniz sölücek söz yok buna

bencilliğin daniskası diğer hasta çocuklara neden yardım yapmıyonuz hayvanlıktab başka bir şey değil yazık ya

bir hayat kurtarmaya çalışmak hayvanlıksa sana insan diyenin gözü çıksın.

Ultraslan grubu kampanya başlattı da destek vermedik mi?

Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde bile üstelik gönüllü olarak yapılan bir işte bile böyle dengesiz dengesiz konuşanları görmek üzücü. İnsan hayatının takımı tarafı olmaz, bir fenerbahçe bir galatasaray taraftarıda böyle işlere ön ayak olursa emin olun çarşı sonuna kadar destek verir.

Geri