çankayanın yolları taştan :) politik hh

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
449b7kj.gif

47amw4z.gif

34j6hqv.gif

48qdksn.gif

2l9mog9.gif

2yvo1g2.gif

34j6hqv.gif

her ne kadar anlatılmak istenen farklı olsada mantıken doğru bi hesap çok güzel yakalamış salih memecan..:)

2db2emc.gif

2m7ev81.gif

2ywgxev.jpg

3yd2m1e.gif

2ryg6iq.gif

34e7xwi.jpg

ince espiriler var ve ortak fikir aynı bu ülke bu iktidardan kurtulmalı. bir devlet böyle şişe çevirme oyunlarıyla yönetilmemelidir!!!

arkadaşlar konu geyik amaçlıdır siyasete çevirirseninz silerim valla karikatürleri

ELlerine sAglık ;)

fare_07' Alıntı:
arkadaşlar konu geyik amaçlıdır siyasete çevirirseninz silerim valla karikatürleri
:vur :vur HARBİDEN YA BURDA BARİ SİYASETE DÖKMEYİN ŞU İŞİ:vur :vur

celebra' Alıntı:
ince espiriler var ve ortak fikir aynı bu ülke bu iktidardan kurtulmalı. bir devlet böyle şişe çevirme oyunlarıyla yönetilmemelidir!!!
az senin dünyadan hiç mi haberin yoq ya istikrarı yakalama şansı warken iktidar gitsin diosun ülke çatışık fikirlerle yönetilsin bizde böünelim öylemi sizin gibi çürümüş beyinlilerle oraya doğru gidiyoruz zaten

Holiganx' Alıntı:
az senin dünyadan hiç mi haberin yoq ya istikrarı yakalama şansı warken iktidar gitsin diosun ülke çatışık fikirlerle yönetilsin bizde böünelim öylemi sizin gibi çürümüş beyinlilerle oraya doğru gidiyoruz zaten

orjinal nickinle gel öle kapışalım senin yüzünden asla huyum olmayan kendi konuma mesaj yazma alışkanlıgımı bozuyorum karikatür sanattdır buna düşman olan beyinler sadece yobazdır tamammı

benden sonra konu açan aktug ve inferfatihden özür diliyorum konumu bu şekilde üste çekmek istemzdim ama takdir edersinizki cevap hakkı doguyo

emek vermişsin sağol güzel karikatürler...
ayrıca dediğin gibi konu geyik amaçlı siyasete gerek yok.

fare_07' Alıntı:
orjinal nickinle gel öle kapışalım senin yüzünden asla huyum olmayan kendi konuma mesaj yazma alışkanlıgımı bozuyorum karikatür sanattdır buna düşman olan beyinler sadece yobazdır tamammı

benden sonra konu açan aktug ve inferfatihden özür diliyorum konumu bu şekilde üste çekmek istemzdim ama takdir edersinizki cevap hakkı doguyo

Birincisi ben sana ve karikatürlere herhangi bir söz sarfetmedim ne cevabı veriyorsun ikincisi orjinal nickim bu istersen kapışalım ayrıca foruma bi iki karikatür koydum die sanatçı kesildin başımıza. Madem siyaset yapmayın kapatırım konuyu dedin nie kendin siyaset yapiyosun buna bi anlam veremedim. Senin yobazlık anlayışını kestiremedim bir türlü sadece sana aferin beeeee diyorum :clap

Geri