:vur :vur HARBİDEN YA BURDA BARİ SİYASETE DÖKMEYİN ŞU İŞİ:vur :vurfare_07' Alıntı:arkadaşlar konu geyik amaçlıdır siyasete çevirirseninz silerim valla karikatürleri
az senin dünyadan hiç mi haberin yoq ya istikrarı yakalama şansı warken iktidar gitsin diosun ülke çatışık fikirlerle yönetilsin bizde böünelim öylemi sizin gibi çürümüş beyinlilerle oraya doğru gidiyoruz zatencelebra' Alıntı:ince espiriler var ve ortak fikir aynı bu ülke bu iktidardan kurtulmalı. bir devlet böyle şişe çevirme oyunlarıyla yönetilmemelidir!!!
Holiganx' Alıntı:az senin dünyadan hiç mi haberin yoq ya istikrarı yakalama şansı warken iktidar gitsin diosun ülke çatışık fikirlerle yönetilsin bizde böünelim öylemi sizin gibi çürümüş beyinlilerle oraya doğru gidiyoruz zaten
fare_07' Alıntı:orjinal nickinle gel öle kapışalım senin yüzünden asla huyum olmayan kendi konuma mesaj yazma alışkanlıgımı bozuyorum karikatür sanattdır buna düşman olan beyinler sadece yobazdır tamammı
benden sonra konu açan aktug ve inferfatihden özür diliyorum konumu bu şekilde üste çekmek istemzdim ama takdir edersinizki cevap hakkı doguyo