çalışan keyloger yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar üç dört gündür bu ölümün altını üstüne getirdim bi tane adam akılı çalışan içinden trjn çıkmayan mail desteği olan antilere yakalanmayan bi tane ya bi tane bile bulamadım lütfen eğer bileniniz varsa acele bi link verin bi konu açın bu nedir arama yapıyorum bin tane keylogr çıkıyo bi tanesi iş görmüyo bilenler kendi kullandıkları falan varsa bi zahmet bi upload etsinler alaka gösteren herkeze teşekürler

bu şekil bi konu açmak istemezdim ama mecbur kaldım

kardes bu link ben ce temiz felan değill virüs alarmı veriyoo pc

abi siteye bak, agentlend.com.. ya bilgisayardan upload ediyoz, millet virüslü trojanlı diye inletiyor ortalığı.. webden sağlam siteler link veriyoruz, buna da mı virüzlü diyosunuz ya:( e daha naapalım..

TuRK_HaRD' Alıntı:
bu güne kadar kullandığım en güzel keyloggerlardan birii iopus starr, istediklerini de hepsini yapıyor, istediğin formatta maile gönderme, antilere yakalanmama.. ben fazla açıklamasını yapmıyım, kullanma kılavuzu burda:)
http://hackhell.com/showthread.php?t=120
temiz bir link de vereyim, artık bu linkte de trojan fln var deme be kardeş:)
http://www.agentland.com/Downloads/iopus-starr-pro-setup-16231.exe

saygılar..

Kardes porgramı kurdum güzel bir şeye benziyorda acaba bu programda server oluşturulabiliyor mu?

cadde54' Alıntı:
Kardes porgramı kurdum güzel bir şeye benziyorda acaba bu programda server oluşturulabiliyor mu?

dostum, ne yazık ki programı kurmanın tek yolu, yüklenecek makinaya bi 5dk da olsa oturmak.. server hazırlanamıyor çünkü.. böyle bi programda bi de server hazırlansaydı sanırım daha iyisi olamazdı, ama üzgünüm:ter:
saygılar..

TuRK_HaRD' Alıntı:
dostum, ne yazık ki programı kurmanın tek yolu, yüklenecek makinaya bi 5dk da olsa oturmak.. server hazırlanamıyor çünkü.. böyle bi programda bi de server hazırlansaydı sanırım daha iyisi olamazdı, ama üzgünüm:ter:
saygılar..

Dostum eline sağlık,elinde serverli "antilere yakalanmayan" keylogger veya trojan yokmu? Varsa elinde bugünlerde çok lazım sana 250 kontur hediyem olsun!

cadde54 kusura bakma ama bu kadar özelliklisi elimizde yok ne yazık ki:D özellikle antiye yakalanmayan bi trojan zaten ya yeni yapılıp piyasaya sürülmüş olmalı, ya da adı sanı hiiç duyulmayan bişey olmalı.. ki onu da bi şekilde buluyor antiler ya.. server kullanımlı keylogger arayacağım ama, bulursam veririm.. keyloggerlarda antilere yakalanmayanlar çıkıyor çünkü..
saygılar..

Dark_Angel ın anlatımına baktım söylediklerini yaptım ama program maile gönderim yapmıyo arkadaşlar.Ne yaptıysam test gönderimi başarısız.
Siz de gönderim yaptı mı acaba ? yardıımcı olursan sevindirirsiniz.Teşekürler şimdiden.

Dark_Angel ın anlatımına baktım söylediklerini yaptım ama program maile gönderim yapmıyo arkadaşlar.Ne yaptıysam test gönderimi başarısız.
Siz de gönderim yaptı mı acaba ? yardıımcı olursan sevindirirsiniz.Teşekürler şimdiden.
Socet read error vs. her seçeneği değiştirdiğimde farklı bi hata veriyo.

yangac, iopus'ta smtp özellikli bir mail tanımlaman ve ayarlarını girmen lazım ki

log'lar mailine gelsin.. şu konuya bir göz at, bedava smtp mail alma, bunu

yönlendirme ve ayarları yapmayı anlatmıştım:

http://hackhell.com/showthread.php?t=141603

kolay gelsin..

trojanlı olcak tabi trojansız keylogger mi olur

ya o iopus topicinin resim linkleri ölmüş:(:( bide bi sorum daha var bunu illa gidip kendi elimizle mi kurban bilg. a kurmamız gerekiyo??yani msn vs. gibi yolllarla da uzaktan bulaştırabilirmiyiz??

Thutreal' Alıntı:
ya o iopus topicinin resim linkleri ölmüş:(:( bide bi sorum daha var bunu illa gidip kendi elimizle mi kurban bilg. a kurmamız gerekiyo??yani msn vs. gibi yolllarla da uzaktan bulaştırabilirmiyiz??

iopus starr'ı kurmanız için kurbanın makinasını oturmanız gerekiyor,

proagent, prorat türü keylogger/trojan'lar ise server-client mantığıyla çalıştığı

için server programını kurbana yedirdiğiniz taktirde aktif hale geçeceklerdir..

hedef makinaya oturma şansınız yoksa bu söylediğim programları tercih

etmenizi öneririm, ama iopus starr da oldukça kaliteli bir keylogger, unutmayın..

kolay gelsin..

oturup kendi trojanını kendin yazacaksın kardeş bi c# c++ veya delphi kodlarıyla veya vb ile bile yazabilirsin ben yazacağım fakat örnek c# görmem lazım eğer olan kodlar warsa alabilirmiyim lütfen c# olsun;)

lan köpek çalışan keyloger ile milletin rıskını emeklerinimi çalacaksın lan it siktri git vatanına ihanet edenie toprağına kurşun sıkana keyloger al knıghta girip milletin charlarını çalacaksınız bilmem msn adreslerini falan filan sizi bir yakalarsam keyloger diye ananın amına sokarım geri şerefsiz köpekler lamer piçleri Birde yazmışlar EMEĞE SAYGI bumu lan emeğe olan saygınız hani nerede hacker miş lamermiş hackerlik yapan kişi emeğe saygının ne olduğunu bilir ama bi bok bildiğiniz yok neyse sinirler beynimde

lan köpek çalışan keyloger ile milletin rıskını emeklerinimi çalacaksın lan it siktri git vatanına ihanet edenie toprağına kurşun sıkana keyloger al knıghta girip milletin charlarını çalacaksınız bilmem msn adreslerini falan filan sizi bir yakalarsam keyloger diye ananın amına sokarım geri şerefsiz köpekler lamer piçleri Birde yazmışlar EMEĞE SAYGI bumu lan emeğe olan saygınız hani nerede hacker miş lamermiş hackerlik yapan kişi emeğe saygının ne olduğunu bilir ama bi bok bildiğiniz yok neyse sinirler beynimde

:clap:clap:clap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri