çözene helal olsunnn

albayrak66

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle merhaba konuyu belki yanlış yere açmış olabilirm şimdiden özür eğer öyle ise. Büyük bi sorunum var şöyle:korg pa800 marka orgum var ve bunda kullanmak istediğim bi dosya var ama org dosyayı görmüor çünkü bu dosya bir usb stick ile kullanılabiliyor pcde dosyanın herşeyi gözüküo ama orga takınca tık yok kısacası bu dosya ne ile şifrelenmiş? orginal usb stick olmadan orga nasıl yükleyebilirm? dosyayı buraya ekliyorum allah rızası için birileri baksın ve bişeyler yapsın şimdiden teşekkürler dosyanın uzantısı raw(pcm) normalde içinde 99 tane olması lazım ben 6 tanesini yolluyorum örenk olarak... http://rapidshare.com/files/184316139/PCM.rar.html

niye kimse bişi yazmıo hackerlar bu kadarmı zor bi sorun???

kardeş peki normal de orgun görmesi gereken dosya uzantısı ne? raw mı? daha önce görüyodu da şimdi mi görmüyo?

PCM klasörünün içinde ram1 ram2 ram3...ram99a kadar olan raw formtalı dosyalar var ve bu dosyalar orginal usb stick olmadan yükleme yapmıo yani al sana orginal usb dedirtecek bişey lazım

orjinal stick alacan o zaman hacker'lar yok mu diyon var ama belki bi tek sendirsin bu durumdan muzdarip onlarda ilgilenmezler herkesin kullandığı bi şey olsa yaparlardı eminim...

Bağlantı kablosu olmadan orgun dosyalarına ulaşamazsın. RS 232 Yazılım Yükleme Kablosu . Bu kabloyu uydu sistemleri parça satıcılarında da bulunur tahminimce. Çünkü receverlara yazılım yüklerken de benzer kablo kullanılıyor. Kısaca RS 232 Yazılım Yükleme Kablosu ihtiyacına cevap verir diye düşünüyorum. Alırken de danışırsın.

orjinal usb derken o "raw" dosyalarını kullanan programın da yüklü olduğu bir usb stickten bahsediyor olabilir. mp3 player sistemi gibi düşünebilirsin. yani o dosyaların programını da yüklemen gerekiyor gibi...

tabi "197272" 'nin dediği gibi bağlantı kablosu da bir çözüm olabilir...

arkadaşlar be bi çizim programıyla karşılaşmışdım pimapen yapan bi firmanındı
usb bi aleti vardı ve o olamdan program çalışmıodu
çok ilginç bişi öle bi durum olabilir
usb anahtar veya kullanıcı/şifre olabliyor
parayla satılan bi programdı böle bi çözüm bulmuşlar
başka yere kursalarda o usb olmadan tamkamdan olmuyo flaş disk gibide deildi
pc de görünmüo hatırlamıom ama...........key diodu aygıt yöneticisinde

bu da başka bir seçenek tabii...
benzer sistemi "cubase" programında görmüştüm. yanlış hatırlamıyorsam H2O diye bir program yükleniyordu. bahsedilen USB anahtarın cracklenmiş haliydi...

ihtimal...
bence aletin kullanım klavuzunu dikkatli incele. orda daha yardımcı detalyar bulabilirsin.

Bu program kirilirsa benim de isime yarar...!

Bu usb ile haksiz kazanc elde etiklerini düsünüyorum. Nedenmi ?
Pa1x kulanan arkdaslar cok iyi bilir zamaninda 400-450 eurolar verdik EXB Boardlara, ilkdi ve guzel seyler yapilmisdi pisman olmadikda sonucda calisdik programlar yapdik

ama usb cikdi 64 mb denildi herkesin bekletisi vardi bende dahil exb daha varkli olacak sandik
cogumuz pa800 ve pa2x aldik, sonra usb nin fiyati aciklandi yaklasik 300 euro.
demolari dinledik demolarda farkli sesler ritimler vardi.
degisikdir dedik ve aldik ( ben almadim) alan arkdsalardan inceledim ki ne görim
exb board dun aynisi 2-3 kit konulmus 2 yeni ritim yazilmis, forumlarda bulunan semplerle efektle verilmis, yani ayni ses ayni ritimleri sürdüler piyasaya.

simdi soruyorum exb 400 euro verdik. pa1x verdik pa800 aldik yeni diye. pa800 de exb olayi yok. mecbur usb alacaksin. pa800 yapilan usb de exb aynisi.
simdi soruyorum yinemi 300 euro verelim usb ye.
Adeletmi bu.?
Exb dan farkli birseyler olsa verelim amennah ama ayni seye zaten verdik 400 eu. her ay update dedileri forumlari takip ediyorum hic birsey yapdiklari yok,
bir kac kisiye bedava vermisler onlar da habire sisiriyor bu usb yi.

yani acikcasi bu kirildiginda bir cok magdur muzisyen arkadaslar bunu kulanacak.

saygilar

Geri