ßugüne kadar 43 Şehit verdiğimiz KarakoL

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Dün gece hain bir saldırının gerçekleştiği Aktütün Karakolu şimdiye kadar üç kez saldırıya uğradı. Bu üç saldırıda toplam 43 şehit verildi.

İran-Irak-Türkiye üçgeninde ve çok riskli bir bölgede bulunan Aktütün Karakolu'na ilk saldırı 12 Eylül 1992'de gerçekleşmişti. 22 askerimizin şehit edildiği Aktütün karakolu baskınını Irak2ın kuzeyinden gelen PKK 400 kişilik grupla gerçekleştirmişti.

Bundan 16 yıl sonra Mayıs 2008'de ise yine Irak'ın kuzeyinden Leylek ve Çerçele Dağı üzerinden gelen teröristler aynı karakola bu kez 200 kişilik grupla saldırdı. Saldırıda 6 askerimiz şehit olurken, 19 terörist öldürüldü.

Dün gece yine aynı karakola gerçekleştirilen hain saldırıda ise 15 şehit verdik. İki uzman çavuştan halen haber alınamazken, iki ağır yaralı askerimiz bulunuyor. Öte yandan PKK'nın saldırısının ardından ilk belirlemelere göre 23 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

karakol.jpg

karakol1.jpg

karakol2.jpg

karakol3.jpg

karakol4.jpg

karakol5.jpg

ya senin arkadaşın ordaymış umarım onda bi sorun yoktur cok can sıkıcı bir olay bu sabah sabah lanet olsun bunlara,ya ben bi bu resimdeki karakola bakıyorum bide karsıdaki dağlara bi karakola,ben 23 pkklı öldü diye düşünmüyorum açıkçası,YAZIK....Herşeyi sorgulamamız lazım toplum olarak

ya senin arkadaşın ordaymış umarım onda bi sorun yoktur cok can sıkıcı bir olay bu sabah sabah lanet olsun bunlara,ya ben bi bu resimdeki karakola bakıyorum bide karsıdaki dağlara bi karakola,ben 23 pkklı öldü diye düşünmüyorum açıkçası,YAZIK....Herşeyi sorgulamamız lazım toplum olarak

aiLesiyle ulaştık az önce arkadaşıma durumu iyiymiş..onLardan uzak ßölgedeymiş ama telefonLar kilitlenmiş cep telefonuyla zorda olsa ulaştık..ßütün takviye kuvvetLerini o ßölgeye yönlendiriyolarmış..gaLißa ikinci sınır ötesi cıkaßilirmiş..daha fazla konuşamadım..sağol düşüncen için KeweLL

Bitmedi gitti şu kahrolası terör ! :angry:mad::eek::Sopa:(

Ruhları şad olsun

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!

Aynı karakola bu kaçıncı saldırı gerekli önlemlerin artık alınmış olması gerekmezmiydi : (

O karakolun 10 km ilerisinde pkk nın kampı var ve biz bişey yapmıyoruz aslında yaptırmıyorlar .Nedemek ya 43 tane Şehit yazık günah bu evlatlara, ailelerine Osman PAMUKOGLU nun dediği dogru burası avrupa değil idam olmalı kesinlikle biri çıkıp resmen savaş ilan etsin vuruyorum desin girsin içeri ıraktan ne olacak avrupa ayaklanacak ayaklansın ya napacak bize anlamıyorum yerleşşsin tampon oluştursun yazık bu evlatlara çok yazık

Bİrİlerİ Kendİnce Ülkemİzle Oyun OynadiĞini Saniyor Ama Yaniliyor Er Yada GeÇ Bunun Cevabini Alacak Allah'in Da İznİ İle Bunlara Derslerİ Verİlecek İnŞaallah

Şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum ruhları şad olsun.yaralı kardeşlerimize acil şifalar.Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun.

Geri