ßu kadına kadın denilebilir mi ?

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Amerika'da yaşayan 28 yaşındaki Tamy Jones, 7 yaşından bu yana sporla ilgileniyor.14 yaşından sonra vücut geliştirmeye merak saran Jonas, aralıksız 14 yıl sürekli ağırlık çalışıyor.Bu süre içerisinde lisanslı bir diyetisyen olan Jones, ağırlık dışında bale, dans, cimlastik, bisiklet, binicilik, boks, atletizm, karate ve Tae Kwon Do sporu ile uğraşmış.

İşte bu kadar sporla aynı anda uğraşan Jones, sonunda tanınmayacak hale gelmiş.İri kasları, gelişmiş bacak ve kalçalarıyla bir kadından çok erkeğe benzemiş.

Tamy Jones bu konuyla ilgili kendine yöneltilen bir soruya de , "Ben zaten bu sporu kadınsı bilmiyorum" diyerek durumunu özetlemiş. Bir müddet kadınsı halini bırakmak istemediğini belirten Jones, "Ancak böyle kaslara sahip olunca bunun pek mümkün olmadığı anladım.Kadın vücutcular olarak bizler erkekler gibi kas şişirmeye çalışırken kadınlığımız unuttuğumuz daha sonra aklımıza geliyor" dedi.

zaten böyle kadın sadece amerikada olur.ayrıca bunada kadın denirse kadın dediğin biraz nazik olur kibar olur bunun gibi olmaz valla ben bunun kocasına sevgilisine acıırım...

meLek MeLek :hhmanD

Belkide erkerklik hormonu almştr

fazlası var eksiği yok.. at gibi... neden kadın denmesin canım.. )))

iğrenç bende biz kadınları yataklarda görmek isterizz....

Allah kocasına sabır versin sırf bu kadın yüzünden Yeşil Çatı erkek sığınma evi açılırsa şaşırmayın :D

eeee kadın nerede? konu başlığınla resimler birbirini tutmuyor:)

Geri