ßu anket Çok tartışıLacak..!

dünyanın süper gücüde olsan işsizlik olacak almanyada dünyanın en büyük ekonomisine sahip işsizlik var ekonominin düzgün olması işsizligin olmaması demek degil ,şu konuda katılıyorum ekonomi düzgün degil devamlı kaus ortamları var türkiyede zaten böle bi durumda da ekonominin düzgün olması da zor bunun en büyük sebebide kültür seviyesi, kültürü düşük bütün ülkeler sömürülür bizdede olan bu kıssadan hisseye elde ne varsa karşılıgıda o olması gayet dogal 2+2=4
geçmiş tarihimize bakıp hangi zamanlarda yükselmişsiz hangi zamanlarda düşüşe geçmişiz toplum ne halde ekonomi nasıl nerde hata var ozaman anlaşılır

tarih 1453

fatih sultan mehmet halkın arasına girer bir dükkandan alış veriş yapar sonra geri döner aynı dükkandan gene bi şey almak ister ancak dükkan sahibi karşıdaki dükkanı işaret ederek kendisinin şiftah yaptıgını ve karşıdaki dükkandan alış veriş yapmasını söler

tarih 2008

esnafın birine sölerler karşındaki dükkan krizden dolayı iflas ediyor
cevap:
gebersin tohumuna paramı saydım her önüne gelen dükkan acarsa olacagı vs..

zihniyetlere bakılınca burada birileri tarih yazmayı
birileride sürünmeyi hak ediyor

dünyanın süper gücüde olsan işsizlik olacak almanyada dünyanın en büyük ekonomisine sahip işsizlik var

kardeş birbirimizi yemiyelim .ben şimdi dedimmi işsizlik kesinlikle olmamalı diye .işsizlik çoğu yerde var evet ama işsizliğin dereceleri önemli olan ve ikinci önemli olan şeyde burda çalışsan dahi aldığın asgari ücretle ne yapabildiğin. zamlarla bilmem nelerle geldiğimiz noktada asgari ücreti kıyasladığımız zaman işin vahameti ortaya çıkmakta . aldığı asgari ücretle hem kira verip hemde aile gecindirmeye çalışan kahramanlar var bu ülkede .bunlar çalışıyorlar ama çalıştıkları halde sürünüyorlar . almanyada çalışan kişinin aldığı maaş adamı rahatlıkla götürebiliyor .en basitinden her yaz ordan buraya almancı diye tabir ettiğimiz insanlar gezmeye geliyorlar .biz burdan oraya gidebilirmiyiz ?? gidelim desek hiç bişey yiyip içmeden en az 10-12 aylık asgari ücretimizi hiç yemeden kenara koymamız lazım ki gidelim . kıyaslama yaparken bunlarıda kıyasla bence . osmanlı döneminden bu yana nelerin değiştiği noktasında da söylediklerine katılıyorum .ancak yukarda yazdığın örnekler ışığında tekrar söylüyorum .işsizlik oranı hepsine göre fazla ve çalışsanda değişen bişey yok .bir evde 3-5 kişi çalışması lazım ki anca gecinsin o ev .o zamanda bir evden 3 kişi çalışırsa bir evin tek çalışanı iş bulmakta zorlanıyor .

Bu anketlere güven olmaz. Bence akp bu gidişatla yüzde 50 nin üzerinde oy alır. Gelecek şeçimlerde ergenokoma inat akp ye oy atacağım.

Aferin sana zaten bu inatla devam ederseniz yakında oy atacak ülkede bulamayacagız..

Umarım anket doğru söylüyordur. Bizim halkımız yanar-döner güven olmaz pek. Satıcı dinciler gitsinler artık tek temennim bu :melek

Sen öyle san şu ergenokonculardan kurturalım Türkiye nin geleceği parlaktır.

Vay babağin gemüüne... Ne iyiymişizde haberimiz yokmuş. Ben galiba somalide yaşıyorum... Ulan alışveriş yaparken içsemmi ne belki içtikçe çirkin karıları güzel görenler gibi bize giren kazığı ince görürüz...

Vay babağin gemüüne... Ne iyiymişizde haberimiz yokmuş. Ben galiba somalide yaşıyorum... Ulan alışveriş yaparken içsemmi ne belki içtikçe çirkin karıları güzel görenler gibi bize giren kazığı ince görürüz...

ne ayak olduğunu çözemedim ama burda kazara doğru bir laf etmişsin.

Arkadaşlar siz hiç ''aç tavuk ve bugday pazarı'' olayını duymuşmuydunuz...

Belli somali de yaşamıyorsun ama somalili gibi yazmışsın birşey anlamadım biraz anlaşılır yaz... Birde saygılı konuş... Yorum yapacaksan saygı çercevesinde yorum yap..

ne ayak olduğunu çözemedim ama burda kazara doğru bir laf etmişsin.

Ayak değilim. Ayak takımı olmadım sizin gibi hiç bir zaman. Benim doğrum banadır seninki sana kalsın. Teşekkürünü silebilseydim silerdim.

tribute' Alıntı:
Belli somali de yaşamıyorsun ama somalili gibi yazmışsın birşey anlamadım biraz anlaşılır yaz... Birde saygılı konuş... Yorum yapacaksan saygı çercevesinde yorum yap..

Bana saygıyı sen ve başbakanın mı öğretecek?

Beyler bayanlar! Bırakın bu boş-beleş " Bay Baykal" ağızlarını...
Bırakın belirsiz bir şekilde hazırlanmış olan anketimsi sonuçlarını...
Son seçimlerin öncesinde, yapılan binlerce taraflı-tarafsız anketlerin hangi birinde %46,47 yi kestirebilen varmıydı?

Arkadaşlar yarınlarınıza güvenin, elbette muhalefet edin ancak bunu yaparken bir başkasının ağzını-ideolojilerini kullanak değil, kendi gözlemlerinizi analiz edip kendi sonuçlarınızla muhalefet edin...

Sen öyle san şu ergenokonculardan kurturalım Türkiye nin geleceği parlaktır.

Ergenekon nedir?

Gozaltına alınan insanlar gercekten suclumu?

Neden hic AKPliler gozaltına alınmıyor?

AK parti sence ne kadar AK?

Bana bu soruların cevabını ver ondan sonra bende seni ciddiye almaya baslayım...

Ergenekon nedir?

Gozaltına alınan insanlar gercekten suclumu?

Neden hic AKPliler gozaltına alınmıyor?

AK parti sence ne kadar AK?

Bana bu soruların cevabını ver ondan sonra bende seni ciddiye almaya baslayım...

Bu soruları kısa olarak ben cevap vereyim.

Ergenekon devlet içinde mevki ve makam sahibi olan ya da geçmişte olmuş emekli olmuş insanların kendilerine uymayan iktidarları ülke ortamın da bombalama eylemlere ile siyasi suikastlar ile halkı çaresizliğe itmek isteyen ve kendilerine Ergenkon diye isim takan ölmek öldürmek öldürtmek için and içmiş insnaların oluşumudur.

Akliler içeri alınmaz çünkü Akp ikditarına indirmeye kast Akli olamaz. Var olanlar zaten kaçıyor örnek : Turhan Çömez.

Ak parti ak mı? Değil bizzat kendi gördüğüm çok bozuk insanlar. Kadroların da bunlara da zaten tepeden fırsat verilememeye çalışıyor. Akparti içinde bir cematçiler var. Birde cebe atçılar.

zuhahahaha daha cok beklersınız dustu dıe.
benım baktıgım anketlerde yuzde 50 nın uzerınde
yoksa sız hala akplı deılmısınız???

Geri