ßu anket Çok tartışıLacak..!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Sonar Araştırma A.Ş tarafından 22 il, 32 ilçe ve 34 köyde yüz yüze anket yöntemi kullanılarak gerçekleştirilen “Siyasi Eğilimler Araştırması”nda, iktidar partisinin son seçimlerde aldığı oy oranının sürekli düştüğü, diğer partilerin yükselişe geçtiği ortaya çıktı.

AKP düştü CHP yükseldi

AKP’nin 22 Temmuz 2007’de yüzde 46.6 olan oy oranı 2008’in temmuz ayında 9.5 puan düşerek yüzde 37.1’e geriledi. CHP’in oy oranı yüzde 24.2’ye yükselirken halkın yüzde 64.08’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor. Hükümeti genel olarak başarısız bulanların oranı ise yüzde 72.76.

2a9d7hv.jpg

2yy1e9t.jpg

wv292r.jpg

2ziygbc.jpg

2v3lg1g.jpg

pt6vn.jpg

o8l4.jpg

301zlmu.jpg

24yutqd.jpg

2dahugl.jpg

KaynaK

Ekonomik gidişatın daha kötüye gidileceği görünüyor. Akp bu ankette %32 oy almışsa o da hala kendince bir şeyleri savunanların oyu ama yanlış olduğunu anlamaları geçikmeyecektir. Akp out.

haber kaynağını yazarsan seviniriz

ьLцєXтяємє;3284341' Alıntı:
yazdIm zaten arkadaşım qöremiyosan ßenIm sorunum deqiL..

KaynaK

karşısında oturduğum monitörü görseydin
görememenin benim sorunum olmadığını anlardın sanırım :goz:
iyi forumlar dilerim

AKP agzıyla kuş tutsa eksilerde gezer benim için.Bir parti önce Vatanına,milletine sahip çıkacak.Başbakanı gögsünü gere gere Türküm diyebilecek.Ondan sonra oy isteyecek.Odun,kömür,din ticareti,alavera dalaverayla bu kadar.Millette o kadar da salak degil yani ve her şey zamanla ortaya çıkıveriyor.Hele hele gizli Ordu,Atatürk düşmanlıgı yapan takiyyeci bir partimi bir daha asla...

bu anketlere hiç güvenmemişimdir. hatırlarsanız seçimlerden önce hep böyle anketler yapılır , ama sonuçlara bakın ne çıkıyor. bu nedenle bizim halkımız hep karamsar olduğu için zaten hiç kimseye güvenmez ve de hiçbir zaman yapılan bişeyi beğenmez. ben AKP nin gerçekçi gözle bakıldığında türban konusu hariç diğerlerinde başarılı buluyorum. özal döneminden sonra en iyi dönemini yaşıyor bence türkiye... hem iyi hemde kötü yapılanları kolay unutan bir millet olduğumuz için kısacası biz hiçbişeyi beğenmeyiz. en basitiyle şunlar olmasaydı ; hala 6 sıfırlı işlemler yapıyo olurduk , GSMH hala 2500 $ larda sürünüyo olurdu (şu anda 8500 $) , AB nin kapısında bi 40 sene daha bekliyo olurduk (müzakeresiz) , enflasyon % 120 lerde gezerdi (açıklanan enflasyon rakamlarına inanmayanlar için bir örnek ; 2001 de işe girdiğim de 3 aylık maaşımla ancak 55 ekran tv alabiliyordum şimdi ise 1 maaşımla 3 tane alabiliyorum) , babamın 2 evi var o zamanlar 2 sinede vergi veriyodu şimdi ise sadece birine veriyor , marketten aldığın unun kdv si 2001 de % 18 di şimdi ise %1 , ufak kardeşime okul zamanı bir maaş ayırıyodu babam kitapları için şimdi ise bedava ........ daha niceleri var saymakla bitmez . Allah aşkına nasıl olurda bunlar başarısızlık olarak sayılır anlamıyorum. Ben liberal düşüncede bir insanım ne sağa nede sola takılırım ortasında. ama dediğim gibi biz hiçbişeyi beğenmeyiz millet olarak onunda nedeni gayet basit ÇOK AÇGÖZLÜYÜZ...... saygılarla

Bu anketlere güven olmaz. Bence akp bu gidişatla yüzde 50 nin üzerinde oy alır. Gelecek şeçimlerde ergenokoma inat akp ye oy atacağım.

Bu anketlere güven olmaz. Bence akp bu gidişatla yüzde 50 nin üzerinde oy alır. Gelecek şeçimlerde ergenokoma inat akp ye oy atacağım.

akp nin gerçek yüzünü gördük isterse %99 oy alsın akp ye bakışım hiç değişmeyecek.
gerçi akp den sonra hangi hükümet gelirse gelsin akp nin borçlarını ödemekten ve zam yapmaktan başka bir şey yapamayacaktır.gelecek hükümete şimdiden acıyorum sadece fatura ödeyecekler yok ödemezde akp gibi satmaya devam edip borçlanma politikası uygularsa sonumuz kötü..

bu anketlere hiç güvenmemişimdir. hatırlarsanız seçimlerden önce hep böyle anketler yapılır , ama sonuçlara bakın ne çıkıyor. bu nedenle bizim halkımız hep karamsar olduğu için zaten hiç kimseye güvenmez ve de hiçbir zaman yapılan bişeyi beğenmez. ben AKP nin gerçekçi gözle bakıldığında türban konusu hariç diğerlerinde başarılı buluyorum. özal döneminden sonra en iyi dönemini yaşıyor bence türkiye... hem iyi hemde kötü yapılanları kolay unutan bir millet olduğumuz için kısacası biz hiçbişeyi beğenmeyiz. en basitiyle şunlar olmasaydı ; hala 6 sıfırlı işlemler yapıyo olurduk , GSMH hala 2500 $ larda sürünüyo olurdu (şu anda 8500 $) , AB nin kapısında bi 40 sene daha bekliyo olurduk (müzakeresiz) , enflasyon % 120 lerde gezerdi (açıklanan enflasyon rakamlarına inanmayanlar için bir örnek ; 2001 de işe girdiğim de 3 aylık maaşımla ancak 55 ekran tv alabiliyordum şimdi ise 1 maaşımla 3 tane alabiliyorum) , babamın 2 evi var o zamanlar 2 sinede vergi veriyodu şimdi ise sadece birine veriyor , marketten aldığın unun kdv si 2001 de % 18 di şimdi ise %1 , ufak kardeşime okul zamanı bir maaş ayırıyodu babam kitapları için şimdi ise bedava ........ daha niceleri var saymakla bitmez . Allah aşkına nasıl olurda bunlar başarısızlık olarak sayılır anlamıyorum. Ben liberal düşüncede bir insanım ne sağa nede sola takılırım ortasında. ama dediğim gibi biz hiçbişeyi beğenmeyiz millet olarak onunda nedeni gayet basit ÇOK AÇGÖZLÜYÜZ...... saygılarla

işsizliğin her gün arttığı ve işsizlik yüzünden bunalım geçirip çocuğunu doğrayanları görüyoruz .bu insanlarmı aç gözlü . işi olsa dahi 450 ytl ile hem kira ödeyip hemde nasıl başarıyorsalar aile geçindiren insanlarmı aç gözlü .babanın malı mülkü babanın olsun allah arttırsın da milletin geneli gerçekten kötü durumda :vur

dünyanın her yerinde işsizlik var her gecen günde dünyada işsizlik oranı artmakta

dünyanın her yerinde işsizlik var her gecen günde dünyada işsizlik oranı artmakta

dünyada var diye hersey normalmi yani.hükümet başarı sağlandığını söylüyor .ekonomide iyileşme varsa sonuçları soframıza ve işsizlere yansır .görünen bir değişiklik yok .zengin iyice zengin oldu fakire artık yaşama şansı kalmadı .işsizlerde artık allah bilir napıyolar .

Geri