ßizim temeL :D

chao0o

New member
Reaction score
0
Boşal :d

Evli bir kadınla sevgilisi, birgün sevişiyorlarmış. Kadın, çok azgın olduğundan sevgilisine dönüp "Benimle kocamın yanında sevibilir misin?" diye sormuŞ. Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş. Ertesi gün olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengeç kaçtı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim" demiş. Kadın söyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile çıkarmış. O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş. Adam, "Yengeç kaçtı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Çok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der. Adam, "Riski var mı?" diye sorar. O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider." der. Adam, düşünür ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, üç derken, adam, "Ya kardeşim! Çıkmıyor mu? Madem çıkmayacak, bari boşal da boğularak ölsün" der...:cool::cool::cool:

PiPi :d

Köyün birinde aga oglunu evlendirmeye karar verir. Ama Oglunu bir türlü ikna edemez.

Babasinin israrlari karsisinda geri adim atmak zorunda kalan genç sartli olarak evlenmeye razi olur. Şarti sudur;

Evlenecegi kizla önce kendisi görüsecek namus yönünden ikna olursa evlenecektir. Her gittigi kiza fermuarini açar ve "Bu nedir?" diye sorar.

Kizlar da y*r*k der. Her defasinda ayni cevabi alan genç evlenmeye razi olmaz. En son gittigi kiza da ayni soruyu sordugunda "pipi" cevabini alinca bu kizin hiç böyle bir sey görmedigini ve namuslu oldugunu düsünerek onunla evlenir ve yilda bir defa ayni soruyu tekrar sorar ve hep ayni cevabi alir. Aradan yillar geçer ve bir gün dayanamayip ayni soruyu tekrar sorar.

Yine ayni cevabi alinca dayanamaz ve bagirarak bunun pipi olmadigini yarak oldugunu söyler.

Kiz hemen cevabi yapistirir.

-"SEN Y*R*K GÖRMEMISSIN.Y*R*K DEDİĞİN MUHTAR'IN OGLUNUNKİ GIBI OLUR!.."Bazı yerLeri sanSürLedim :D Umarım BeğeniRsiniz.:durdurun

Çama$ır

Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış.

Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş.

Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş.
Anne yine aynı cevabı vermiş.

Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş.

Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş.'' ßeLki ßiLirsiniz ßu Fıkrayı :)

ingiliz alman ve temel amerikadan yola çıkmışlar londra'nın üzerinden geçerken ingiliz kendini aşağıya atmak istemiş ama tutmuşlar ve kendini neden atmak istediğini sormuşlar oda benim annem londrada fahişelik yapıyor ölmek istiyorum demiş münih'in üzerinden geçerken alman kendini aşağıya atmak istemiş ama izin vermemişler sen neden kendini atmak istiyorsun demişler almanda benimki daha beter benim annem ve kız kardeşim münih te fahişelik yapıyor demiş istanbuldan geçerken temel aşağıya atlamak için atak yapmış ama onuda yakalamışlar senin kimin fahişe demişler sen neden ölmek istiyorsun demişler oda benim hiçbirşeyim fahişe değil ama bu kadar *rospu cocuklarıyla beni aynı uçakta görürlerse rezil olurum demiş..

Son model bi BMW yle bi vatandaş yolda giderken arkdan bi araba buna çarpmış arabadan inip arkaya ilerlemiş bizim temel arabadan çıkmış ve hemşerum demiş frenlerim zayıf kusura bakma istemeden oldi demiş ben gariban bi adamım affet demiş. Adam tamam diyerek arabasına dönmüş ilerlemeye devam etmiş 1, 2 kilometre gitmiş gitmemiş bi patırtı arkadan tekrar inmiş bizim temel gene hemşerum idare et demiş adam tekrar arabasına binmiş yoluna devam etmiş ilerde ışıklarda durmuş temel hacı muratıyla adama tekrar bindirmiş. Adam sinirle arabasından inmiş arkaya dönmüş temel kafasını camdan uzatıp hemşerum devam et benum ben diye bagırmış.

Son model bi BMW yle bi vatandaş yolda giderken arkdan bi araba buna çarpmış arabadan inip arkaya ilerlemiş bizim temel arabadan çıkmış ve hemşerum demiş frenlerim zayıf kusura bakma istemeden oldi demiş ben gariban bi adamım affet demiş. Adam tamam diyerek arabasına dönmüş ilerlemeye devam etmiş 1, 2 kilometre gitmiş gitmemiş bi patırtı arkadan tekrar inmiş bizim temel gene hemşerum idare et demiş adam tekrar arabasına binmiş yoluna devam etmiş ilerde ışıklarda durmuş temel hacı muratıyla adama tekrar bindirmiş. Adam sinirle arabasından inmiş arkaya dönmüş temel kafasını camdan uzatıp hemşerum devam et benum ben diye bagırmış.

Konu Acma yerinimi Şaşırdın $a$kın ?

Geri